Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarme

Skån miljøet og opnå besparelser i budgettet

Med et solvarmeanlæg får du en vedvarende energikilde, som både er fleksibel og miljøvenlig. Samtidigt kan et solvarmeanlæg let kombineres med boligens øvrige vand- og varmeanlæg, hvilket skaber en yderst bæredygtig energiløsning for din bolig. De effektive solfangere kan installeres i forbindelse med din eksisterende bolig på en diskret og elegant måde, der sikrer dig den gode grønne energi, uden at husetsæstetik bliver ødelagt. Står du med et nybyggeri, eller en renovation af boligen, så kan du med fordel tænke solvarmeanlægget ind i konstruktionen helt fra starten.

Med nutidens moderne og effektive solvarmeanlæg behøver du ikke bekymre dig omkring det danske vejr. Solfangerne fungerer alle årets dage, også selvom himlen er overskyet og dagene er korte. Dette sikrer dig den gode vedvarende energi hele året, og sparer dig for bekymringer omkring strømsvigt i dårligt vejr.

I takt med den udvikling vi ser i verdenen, bliver det fortsat vigtigere at udskifte sine konventionelle energikilder med alternative energiløsninger. Herved hjælper vi med at skåne miljøet, hvilket i sidste ende kommer alle familier verden over til gode. Et skift til en alternativ energikilde, såsom solenergi, giver ikke kun miljømæssige fordele. Ved at skifte til en bæredygtig energikilde såsom solvarme, vil du opleve store besparelser på elregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

At høste solens energi

Solvarmeanlægget er en yderst velafprøvet energiteknologi, der rent ud sagt producerer energi ud af en gratis naturressourcer. Solen har lige siden tidernes morgen været et symbol på liv og energi overalt i hele verden. Uden solen ville alt liv på jorden dø hen, og jorden ville blive gold. Derfor er vi yderst glade for solen, som hver eneste dag sender oceaner af energi ned til jorden. Denne energi har vi mennesker lært yderligere at udnytte til at skabe elektricitet. Via et solvarmeanlæg kan du være med til at høste dette ubegrænsede lager af “gratis” energi, som solen tilbyder os hver eneste dag. Når det kommer til et solvarmeanlæg, så er driftsomkostningerne faktisk så lave, at investeringen hurtigt har tjent sig selv hjem igen.

Investering i anlægget tjenes hjem igen via de væsentligt reducerede energiregninger, du i fremtiden ville blive mødt med. I takt med, at du skaber din egen energi, kan du med den rette mængde solfangere sørge for, at din bolig bliver stort set selvforsynende med energi. Hos Bedre Bad har vores certificerede energivejledere stor erfaring med rådgivning og vejledning omkring solvarmeanlæg. Kontakt os, og få en uforpligtende snak omkring dine muligheder med solvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Potentielle besparelser med et solvarmeanlæg

Hvis du vælger at få installeret et solvarmeanlæg til din bolig, så er der store potentielle besparelser at indhente. Et solvarmeanlæg kan bruges til enten brugsvand og opvarmning eller brugsvand alene. Uanset hvad, så er der store energi og varmebesparelser i sigte. De helt præcise besparelser, som du opnår, afhænger af antal beboer i huset, boligarealet og størrelsen på solvarmeanlægget. Vores tidligere erfaringer viser, at man kan spare helt op til 70 % på det varme brugsvand, og helt op til 30 % på opvarmning. Har du f.eks. et solvarmeanlæg med et panel på 7 kvm, så kan det i sin levetid på omkring 20-25 år, erstatte 7.000-10.000 liter fyringsolie. Et solvarmeanlæg er især fordelagtigt, hvis du har et spabad eller en swimmingpool tilknyttet bygningen. Dog giver det også store fordele til ganske almindelige boliger.

Det smarte ved solvarmeanlægget er, at det kan kobles sammen med næsten alle andre opvarmningsformer, og kan tilpasses stort set alle bygningstyper.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Vi er altid opdateret omkring de nyeste teknikker

Hos Bedre Bad kæden har vi altid en finger på pulsen angående de nyeste teknikker, anlæg og metoder inden for alle energiformer og kilder. Uanset hvilken form for vedvarende energikilde, som du overvejer, så kan vi med garanti være behjælpelige med både rådgivning og installation. Vores kompetente medlemmer går altid til opgaverne med stort engagement og en yderst professionel holdning. På denne måde kan du være sikker på, at Bedre Bad altid er en garanti for kvalitet i højeste kvalitet.

Vælger du en Bedre Bad VVS-Installatør til dit næste energiprojekt, kan du være sikker på at få en langtidsholdbar løsning, der skaber værdi mange år ud i fremtiden. Vi samarbejder kun med de absolut bedste underleverandører, for at sikre kunden kvalitetsprodukter.

close