Bedre Bad Bedre Energi - Dansani

Design, funktion og kvalitet – til dit badeværelse

Dansani er en dansk virksomhed, der med udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk udvikler, producerer og leverer møbler til badeværelset. Vi er badspecialister og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt. Vi har altid udelukkende produceret møbler til badeværelset, og derfor er vores produkter skabt til formålet og til at tilbringe mange år i badeværelset.

Som badleverandør med 30 års erfaring er Dansani et trygt og sikkert valg. Hos os går du ikke forgæves, og vi kan helt sikkert opfylde netop din badeværelsesdrøm, uanset skæve vægge og umulige hjørner. Vi har et tæt samarbejde med VVS-installatører og badbutikker over hele landet, og derfor får du en god vejledning og effektiv service både før, under og efter dit køb.

Bedre Bad Bedre Energi - Dansani

Dansk firma med verdensambitioner

Dansani har hovedsæde i Haderslev og har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige. Vi beskæftiger 220 medarbejdere, der hver dag leverer mellem 300 og 400 badeværelser ud til forbrugere i Europa. Vi har derfor styr på hvad vi laver og vi kan også hjælpe dig. Samarbejdet mellem Dansani og Bedre Bad – Bedre Energi er rigtigt stærkt og vi har en tæt kontakt og samarjde omkring de mange komponenter til badeværelserne der bliver leveret rundt om i Europa.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Dansani YOU

Dansani er kommet med en ny produktlinje hvor der herunder er tre stilarter. Det er Dansani Vintage, Dansani Urban og Dansani Classic. Det er alle tre stilarter med super fede udtryk på badeværelset. De er nærmest selvskrevet ind som elementer på dit nye badeværelse. I hvert fald hvis du falder ind under en af de tre stilarter. Elementerne afdækker forskellige udtryk og favner bredt. Du kan læse mere omkring kollektion af badeværelses elementer lige her nedenunder.

Se alle løsningerne fra Dansani på vores shop lige her.

Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen

close