Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - vaskemaskine

Kalkfrit vand I hjemmet med BWT anlæg

Blødt vand betyder ingen kalk i vandet – og ingen kalk i vandet betyder ingen kalkaflejringer på armaturer og fliser i form af grimme kalkpletter. På den måde sikrer det silkebløde vand fra BWT et strålende rent bad.

Blødgøringsanlægget fra BWT fjerner kalken fra vandet og holder dermed brusebadet rent. Derudover giver anlægget dig en uforglemmelig følelse af silkeblødt vand – for mærkbart blød hud, smukt, skinnende hår og lækkert blødt vasketøj.

BWT er kendetegnet ved høj kvalitet, kreativitet og unikke produkter. Vi ønsker at levere fremtidssikrede og optimerede løsninger med den bedste vandkvalitet. Vi tror på udvikling af miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsprodukter, der beskytter og bevarer vores blå planet.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Badeværelset fri for kalk

Når vi snakker BWT blødgøringsanlæg, så snakker vi kalkfrit vand og dermed heller ikke alle de her kalkpletter og overflader i brusebadet eller på armaturerne på badeværelset – det som nogle ville kalde vandhanerne. Forestil dig at med et BWT anlæg at kunne spare den ugentlige rengøring af badeværelset eftersom at kalkoverfladerne er væk. Det er det BWT blødgøringsanlægget arbejder imod. Vi skal væk fra en masse rengøring og have mere fritid og kvalitetstid med familien.

Når du køber et BWT anlæg ved Bedre Bad – Bedre Energi så er levering og montering med i prisen. Det vil sige at du køber en samlet løsning og det er ikke mange af vores konkurrenter der kan prale af det. Tag roligt fat i Bedre Bad – Bedre Energi og få en aftale i stand omkring dit nye blødgøringsanlæg fra BWT.

Se alle løsningerne fra BWT på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen.

close