Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Badløsninger og badeværelser til virksomheder

Vi leverer skræddersyede baderum til virksomheder, boligforeninger og hoteller.

Vi er eksperter i badløsninger og badeværelser. Når det er i professionelt regi, kalder vi det velfærdsrum. Gennem årene har vi projekteret, leveret og renoveret et stort antal velfærdsrum til:

  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Offentlige institutioner m.v.

Vi tilbyder flot designede og funktionelle løsninger, der er designet præcist til at møde de konkrete behov, du har i netop din virksomhed, boligforening eller institution. Vi har stor erfaring med at designe baderum, toiletrum og badeværelser til særlige behov. Vi ser ikke bare opgaven foran os, vi ser også hvordan badeværelset eller velfærdsrummet skal kunne fungere i helt lavpraksis. Derfor kan du også forvente lidt ud over det forventede, når du vælger Bedre Bad – Bedre Energi som samarbejdspartner til dit nye velfærdsrum.

Erhvervs håndvaske

Fokus på individuelle behov

Uanset om det er til institution, hotel, produktion, administration, boligforening, eller møde- og konferencefaciliteter, skaber vi løsningen ud fra de individuelle ønsker, du har.

Vi laver bl.a. badløsninger med særskilte bruse- og toiletfaciliteter, samt mere traditionelle badeværelser og toiletrum – for eksempel til administration og i forbindelse med konferencerum eller andet. Uanset hvad behovet er, kan du hos Bedre Bad – Bedre Energi forvente, at vi gør, hvad vi kan, for at realisere din virksomheds ønsker og drømme.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Et must på badeværelset: Vi skal spare på vand og energi

Et moderne toilet/bad/velfærdsrum skal tilgodese ønsket om at reducere forbruget af vand og energi. Vi kan tilbyde de seneste smarte løsninger, hvor både ressourcebesparelser er tænkt ind i alt udstyr og materiel. Med et øget fokus på sanitet og hygiejne hjælper vi med at nedbringe bakteriespredning, hvilket mindsker eventuel smitte og sygedage i din virksomhed.

Her er et lille udpluk af vores fokusområder:

  • Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne-/lukkefunktion med fastindstillet vandtemperatur
  • Vandbesparende toiletter
  • Toiletter med douchefunktion
Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - toiletter, håndvaske og armaturer

Nyt badeværelse: Vi styrer hele projektet

Vi står gerne for den totale styring af jeres projekt – uanset om der er tale om en mindre modernisering eller en totalrenovering. Vi styrer hele processen, og I har kun én kontaktperson gennem forløbet. Sådan sikrer vi jer den bedst mulige oplevelse med renoveringen eller udskiftningen af badeværelset/baderummet og sørger for at overholde tid, budget og regler.

Kontakt os og hør mere om etablering eller udskiftning af nye, moderne badeværelser og velfærdsrum til virksomheder, hoteller, boligforeninger og institutioner.

close