Bedre Bad Bad Energi - Axor Hansgrohe

Ikonisk design til luksuriøse badeværelser

Godt design har en særlig evne til at løfte sine omgivelser. Med AXOR går kvalitet, æstetik og funktionalitet op i en højere enhed, som bringer både velvære og sofistikeret elegance ind i dit hjem.   

Bedre Bad Bad Energi - Axor Hansgrohe

Armaturer og badtilbehør skabt af førende designere og arkitekter

I mere end 30 år har AXOR udviklet armaturer, brusere og badtilbehør i højeste kvalitet i samarbejde med internationalt renommerede designere som f.eks. Philippe Starck, Antonio Citterio og Jean-Marie Massaud. De ikoniske kollektioner har vundet utallige designpriser. Hver produktserie har sit eget karakteristiske formsprog, men fælles er et rent og stilfuldt udtryk, som giver badeværelset et strejf af luksus.

Invester i hjemmets vigtigste touch points

Hvor ofte tænder du for vandet? Hjemmets armaturer bruges rigtig mange gange om dagen, og derfor er det sund fornuft at investere i en kvalitet og et design, som både kan gøre hverdagen lettere og være en kilde til større komfort og velvære. Armaturer fra AXOR er skabt med nyeste teknologi og gennemtænkte funktioner, herunder vandbesparende EcoSmart-teknologi, som reducerer dit forbrug til 5 l./min, og AXOR’s moderne Select-teknologi, som giver en intuitiv all-in-one-betjening, som er både enkel og yderst præcis.

Find din lokale Bedre Bad ekspert for mere inspiration

Bedre Bad Bad Energi - Axor Hansgrohe

AXOR One – Tidløst design til kræsne hjem

AXOR One er en badkollektion så elegant, elementær og ren i udtrykket, at den er et sandt bevis på, at less is more. Traditionerne er blevet genfortolkede, og tilbage står et design med mere klarhed, forbedret funktion. Håndvaskarmaturets smukke vingegreb giver en ny form for interaktion og styring, som både bidrager til den eksklusive fornemmelse og giver en præcis regulering af vand og temperatur.

Den moderne Select-teknologi gør betjeningen enkel, intuitiv og yderst præcis. Vandet startes eller stoppes ved at trykke all-in-one-styringen ned, og når den drejes med uret, øges temperaturen.

Bedre Bad Bad Energi - Axor Hansgrohe

Find et udtryk, der matcher dine visioner

AXORs designere sætter deres individuelle præg på kollektionerne, og det betyder, at der er rig mulighed for at finde præcis det udtryk, du ønsker – uanset om du er til stringent minimalisme eller klassisk elegance. Blandt de slidstærke AXOR FinishPlus-overflader kan du vælge mellem flere forskellige farver og udtryk – f.eks. messing, bronze og krom i både blanke og børstede versioner. Det er også muligt at vælge en moderne løsning i sort krom eller mat sort, og som noget helt nyt lanceres den populære One-kollektion nu også i en elegant mat hvid overflade, der skaber et eksklusivt og minimalistisk udtryk på badeværelset.

Find din lokale Bedre Bad ekspert for mere inspiration.

– eller se her et lille udvalg fra AXOR i vores shop, som du nemt kan bestille. 

Bedre Bad Bad Energi - Axor Hansgrohe

Klassisk elegance på Hotel Villa Copenhagen med AXOR Montreux

I hjertet af København ligger Hotel Villa Copenhagen. Den smukke bygning blev oprindeligt opført i 1921 som Københavns centralpostbygning, med inspiration fra fransk nybarok. Universal Design Studio fra London står bag indretningen og designet af hotellets 381 værelser og suiter, som alle er udstyret med AXOR Montreux-kollektionen i krom og børstet sort krom.

Monteaux-serien er inspireret af det tidlige industridesign med stærke referencer til klassisk fransk belle époque, hvilket skaber en gennemført æstetisk tråd gennem hotellets historiske omgivelser med håndlavede mosaikfliser, indvendige vinduer af strukturglas og specialfremstillede håndvaske af marmor.

Alle AXOR-armaturer i Villa Copenhagen hjælper hotellet med at nå sine ambitiøse mål for bæredygtighed. AXORs specialudviklede brusesystem er udstyret med den vandbesparende EcoSmart-teknologi, som effektivt sparer ressourcer uden at forringe gæsternes oplevelse – nærmere tværtimod. Det er det, vi kalder bevidst luksus.

Bedre Bad Bad Energi - Axor Hansgrohe

Er du stadig i tvivl, om hvad der er den rigtige løsning til dit nye badeværelse? Ring til os – vi kan rådgive dig om den rette løsning til din badeværelsesindretning.

Du finder din lokale Bedre Bad – Bedre Energi ekspert.

close