Bedre Bad Bedre Energi - Intelligent varmestyring - Quooker

Vand er ikke bare vand

Få mere ud af vandhanen i dit køkken

Vandhanen i dit køkken er helt uundværlig, og i dag kan du få en køkkenvandhane, der gør din hverdag nemmere. Langt nemmere.

  • Køkkenvandhaner, som du ikke skal bruge hænderne til at åbne og lukke for.
  • Køkkenvandhaner, der giver dig rent, filtreret, afkølet vand – eller vand med brus.
  • Eller du kan tappe kogende vand direkte fra køkkenvandhanen.

Mulighederne er mange, så hvad vil du helst have? Tal med Bedre Bad – Bedre Energi om den bedste løsning. I alle tilfælde vil du tilmed spare på vandet, spare på energien og spare tid!

Bedre Bad Bedre Energi - Intelligent varmestyring - Quooker

Tænd for vandet uden at slippe gryden

Der er flere muligheder for håndfri eller næsten håndfri køkkenvandhaner. Når man står med en tung gryde i hånden, er det svært at tænde og slukke for vandet – og hvis dine hænder er fedtede eller fulde af dej, er det godt at kunne vaske dem, uden de først skal røre ved noget.

Bedre Bad Bedre Energi - Intelligent varmestyring - Grohe Blue

Styr vandhanen med din fod

Når dine hænder er optaget, er en vandhane, som også kan betjenes med fødderne i gulvhøjde ret praktisk. Eksempelvis GROHE FootControl.

Hør mere om dine mulgiheder med FootControl – Kontakt din lokale Bedre Bad forhandler allerede i dag!

Se det store udvalg af armaturer på vores shop. Husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Bedre Bad Bedre Energi - Intelligent varmestyring - Hansgrohe

Et let tryk på en knap åbner for vandet

Med en knap forrest på tuden, kan du tænde og slukke for vandet med et let tryk. Brug håndryggen, albuen – eller gryden. Metris Select fra hansgrohe kræver ikke el eller ekstra udstyr, men har en mekanisk knap til at åbne og lukke for vandet . 

Rør ved hanen, så kommer vandet

En let berøring med en finger, en albue eller håndryg får vandet til at løbe. GROHE Minta Touch er elektronisk og er forsynet med automatisk sikkerhedssluk.  

Bedre Bad Bedre Energi - Intelligent varmestyring - Grohe Blue

Få vand lige som du har lyst til

Hvordan kan du lide at drikke dit vand? Skal det være ekstra koldt? Skal der ingen, lidt eller meget brus i? Skal det være filtreret for kalk, klor og andre urenheder, så det bare er rent, klart vand? Du får alle muligheder med GROHE Blue.

GROHE Blue fungerer på den ene side som en almindelig vandhane, og på den anden side giver GROHE Blue filtreret og afkølet vand med eller uden brus. Vandet filtreres gennem et kulfilter, der fjerner tungmetaller, klor, kalk og andre urenheder fra vandet, inden du drikker det.

Find det helt rigtige armatur på vores shop. Husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Bedre Bad Bedre Energi - Intelligent varmestyring - Quooker

Tap kogende vand direkte fra vandhanen

Hvor mange minutter venter du på, at vandet i gryden, elkedlen m.m. kommer i kog? Om dagen – om ugen – i resten af dit liv? Forestil dig, at du i stedet kan tappe kogende vand direkte fra vandhanen: Hvor hurtigt du så kan koge pasta, blanchere grøntsager eller lave en hurtig kop te.

Kogende vand fra egen hane

Hos Bedre Bad kan vi hjælpe dig med at få et intelligent køkken. Kontakt os i dag og hør mere!

Bedre Bad Bedre Energi - Intelligent varmestyring - Quooker

Kogende, varmt og koldt vand i én hane

Quooker er den originale kogende vandhane med mulighed for fem slags vand fra samme hane: koldt, varmt, kogende, afkølet og vand med brus. Ønsker du filtreret vand med og uden brus tilkøbes Quooker Cube. Og så er den børnesikret.

Klar med op til seks liter kogende vand

GROHE Red har en kompakt kedel under vasken, der altid har tre til seks liter kogende vand klar til øjeblikkelig brug. Og vandhanen er isoleret, så du brænder ikke fingrene på den, ligesom den er børnesikret. GROHE Red giver også både koldt og almindeligt varmt vand og fylder ikke mere end en traditionel vandhane

close