Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Fri for kalk i din bolig

Med et blødgøringsanlæg får du kalkfrit og silkeblødt vand til din bolig!

I Danmark har vi et meget højt kalkindhold i drikkevandet. Det medfører besvær og koster mange penge for de danske husstande. Men med et anlæg fra eksempelvis BWT eller Aqua Danmark kan du komme kalken til livs. Anlæggene kan gøre vandet blødere og mere kalkfrit. Det er til gavn for din hud, dine fliser og dine generelle velvære. Anlæggene sorterer kalken fra i vandet og det vand der kommer ud af brusehovedet eksempelvis er derfor meget blødere og bedre for din hud. Tilmed er det også bedre for brusehovedet og kræver meget mindre rengøring over tid.

Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - vaskemaskine

Mere tid til dig selv og din familie

Med kalkfrit vand får du ikke alene silkeblødt vand i hanerne, du får også mere tid til dig selv og familien. En af de store tidsrøvere i en moderne husholdning er rengøring. Særligt rengøring af badeværelset er hårdt arbejde og tager tid, fordi kalkaflejringerne hober sig op på armaturer, fliserne i bruseområdet, dyserne i brusehovedet og bundproppen i vasken. Med blødt vand kan du en gang for alle lægge skurebrøsten bag dig. Nu kan rengøringen klares lettere, så du sparer både tid og kræfter.

Undersøgelser viser, at du kan:

 • Spare 50% på dit forbrug af rengøringsmidler 
 • Mindske 50% af dit forbrug af vaske- og skyllemiddel til tøjvask
 • Spare 30% af dit forbrug af hår- og bodyshampoo

Mindre og lettere rengøring

Med et blødgøringsanlæg vil du opleve, at rengøringen bliver lettere i hele huset. Det er slut med tilkalkede fliser og ujævne stråler i badet. Du slipper for at afkalke, toilettet løber ikke, og vandhaner og spejle holder sig pæne. I køkkenet lettes rengøringen også. Du slipper for at afkalke kaffemaskinen og elkedlen, ligesom dine gryder og vandkarafler vil stå skinnende uden kalk. Med silkeblødt vand sætter kalken sig heller ikke i maskinerne, hvilket både betyder længere levetid og lavere energiforbrug på alt fra opvaskemaskinen til den kogende vandhane.

Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - Blødt vand

Det du får ved en kalkfri bolig:

 • Du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
 • Dine installationer og apparater lever længere
 • Mindre energiforbrug
 • En mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt, skinnende hår
 • Dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre samtidig med, at de holder længere.
 • Lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel
 • Dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
 • Du sparer penge på rengøringsmidler, vaskepulver og sæbe
Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - vaskemaskine

Lyder dette interessant?

Blødgøringsanlægget installeres, der hvor vandet kommer ind i din bolig. Her fjernes kalken i vandet inden det bliver sendt rundt i huset som drikke- og brugsvand eller ind i dit varmesystem. Læs evt. mere. Køb dit anlæg nu!

Vil du også gerne være fri for kalk på dit badeværelse – og resten af din bolig? Så kan du købe dit blødgøringsanlæg her. Det er meget nemt! Du skal blot bestille det på vores webshop, så kommer vi og monterer det. Prisen inkluderer anlæg leveret og monteret af professionel fagmand samt garanti på både produkt og udført arbejde. Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør.

close