Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

GRUNDFOS – pumper i højeste kvalitet

Pumpeløsninger til private boligejere er et af Grundfos’ kerneområder. Vi kan blandt andet levere løsninger, der giver dig en bedre varmefordeling i alle husets rum og sparer penge på din el- og varmeregning. Vi kan også hjælpe dig med løsninger til bortledning af spildevand, så du kan bygge nyt køkken eller badeværelse hvor som helst i dit hus. Eller løsninger, som hjælper dig med at tømme kælderen for vand, hvis uheldet er ude.

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos

Fokus på kvalitet og funktion

Det er meget vigtigt for os, at vores produkter giver dig den bedst mulige økonomi, kvalitet, og funktion – og at du kan stole på, at de virker år efter år. Men vi leverer også løsninger til andet end private boliger. Med en årlig produktion på mere end 16 mio. pumper er Grundfos verdens førende pumpeproducent. Vi arbejder målrettet på at udvikle bæredygtige løsninger, der kan være med til at løse nogle af verdens energi- og klimaudfordringer ved bl.a. at spare på el og vand – og det begynder i hjemmet.

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos

Slut med lavt vandtryk

SCALA2 trykforøgerpumpe giver perfekt vandtryk – selv når der tappes vand fra flere haner på samme tid.

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos

Varmt vand uden ventetid

En familie på tre som bor i et hus på 150 m2, spilder op til 16,000 liter vand om året, mens de venter på at vandet i bruseren skal nå den rette temperatur. I de fleste huse venter man 60 sekunder eller længere. Med en vandpris på kr. 50/m3 bliver det til en årlig omkostning på kr. 800. Med en Grundfos COMFORT PM-cirkulationspumpe på anlægget kan du slippe for at vente på det varme vand.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Stabil varme i radiatorer eller gulvvarme

ALPHA2-cirkulationspumpen har et meget lavt strømforbrug og sikrer dig jævn varme overalt i huset.

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos

Skybrudssikring bør alle tage stilling til

Grundfos har udviklet løsninger til skydbrudsikring både til private, boligforeninger og erhverv. Læs her hvordan hvad Bedre Bad – Bedre Energi kan hjælpe dig med at skydbrudsikre.

Læs mere her i forbindelsen med den private bolig og her hvis det er til erhverv.

Besøg Grundfos’ hjemmeside

Se alle løsningerne fra Grundfos på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen

close