Bedre Bad Bedre Energi - Frostline DUO wall

Smukke, skulpturelle udendørshaner – året rundt

Når nu hjemmet er opgraderet med lækre designløsninger indenfor, hvorfor så ikke fortsætte udendørs? Hos Bedre Bad – Bedre Energi har vi masser af løsninger, der også forskønner tilværelsen omkring din bolig.

I en verden, der konstant udvikler sig, er tidløst design en overset kvalitet. Frostline er skabt på baggrund af en vision om at udkonkurrere forældelse. Sammensmeltning af håndlavet kvalitet og tidløst design sikrer dig en kilde, som holder sig smuk år efter år. Med en udendørs løsning fra Frostline er tryghed indbygget. Derfor får du en løsning, som er produceret i rene materialer, der bliver håndlavet i Danmark med fokus på selv den mindste detalje.

Bedre Bad - Bedre Energi Frostline DUO Væghængt Bruser 550-01 - foto af Bruno Jakobsen Design

Kompromisløse udendørs vandhaner

Skab det perfekte samspil mellem dit udemiljø og din bolig, og lad de elegante overflader inspirere. Med en udendørs vand løsning fra Frostline skal du aldrig gå på kompromis med hverken funktion eller design. Flere af hanerne fås i forskellige stilfulde overflader, uden at det påvirker den frostfrie funktion. Med udvalgte produkter kan du derfor få din egen helt unikke løsning, for eksempel i ægte kobber eller massiv messing, som over tid vil få en smuk og naturlig patina.

Gå på opdagelse i vores udvalg af frostfrie produkter fra både Frostlines DUO- og EQI serien på vores shop eller kontakt os for vejledning til den helt rette løsning til dine behov. Husk, at du her altid får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet, og du betaler først, når løsningen er klar til brug.

Bedre Bad Bedre Energi - Frostline EQI fri

Dansk design og bæredygtighed for en grønnere fremtid

Alle Frostline haner og brusere er skabt og designet i et tidløst formsprog med respekt for den holdbarhed, som vores natur kræver, for at forblive frostsikre hele året rundt. Nordiske traditioner og dansk håndværk gennemsyrer de minimalistiske produkter med fokus på maksimal brugsglæde. Derfor spiller kvalitet en vigtig rolle i ønsket om at bidrage til en grønnere fremtid. Ved at producere lokalt spares der CO2 i forbindelse med transport. Også råvarerne er særligt egnede i denne forbindelse, da rustfrit stål ud over at sikre en lang levetid også er 100% genanvendeligt i sin rene form. Så når produktet på et tidspunkt langt ude i fremtiden har udtjent sit formål, kan det smeltes om og anvendes i andre produkter, således at din Frostline kan få et nyt liv.

Bedre Bad Bedre Energi - Frostline udendørs bruser

Tag et forfriskende skyl i det fri

Med en Frostline EQI fritstående udendørsbruser får du en frostfri løsning og muligheden for at placere dit udebad det helt perfekte sted. Løft dine omgivelser til et nyt niveau med en bruser, der ikke behøver at være tændt for at skabe livskvalitet. EQI-bruseren er skabt af en symfoni af absolut kompromisløshed og et tidløst formsprog.

Bedre Bad Bedre Energi - Frostline Wall

Frostsikker væghængt vandhane

Udsmyk din facade med den frostfrie og tidløse Frostline Wall fra DUO-serien. Opgrader dit hjem og gør en praktisk foranstaltning til en æstetisk kilde til livskvalitet. Wall fås i flere elegante overflader og med en matchende slangesaddel.

Bedre Bad Bedre Energi - Frostline Classic

Den originale frostfrie vandpost

Elegant nok til at stå hvor som helst, tidløs nok til at være en klassiker, Frostline DUO Classic er den originale frostfrie vandpost, der bygger på overbevisningen om, at det bedste design ikke kun er for dig, men også for kommende generationer. Omgiv dig selv med natur og smukt design og nyd det, den vigtigste ressource af dem alle, vand. Gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg af frostfrie produkter fra både Frostlines DUO-og EQI serien på vores shop. Husk, at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet, og du betaler først, når løsningen er klar til brug.

Se alle de lækre muligheder fra Frostline på vores shop. Husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Bedre Bad Bedre Energi - Frostline udendørsbruser

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud på en udendørs vandløsning til din bolig

Udfyld venligst formularen forneden, så vender vi tilbage snarest muligt.

    Navn

    Email

    Telefon

    close