Bedre Bad - Bedre Energi Light-Point brochure

 

Vi skaber lys
– ikke bare lamper

LIGHT-POINT er lysdesign, hvor traditioner og godt håndværk fusionerer med innovation og ny teknologi, og resultatet er skarpe, slanke, stringente, stilsikre, strømlinede lamper – med en klar signatur.

Dansk design med internationalt formsprog
LIGHT-POINT er en dansk designvirksomhed med international approach og appeal. Vi har siden 1995 udfordret og udforsket, hvad godt belysningsdesign kan. Vi står fast på vores kerneværdier og grundprincipper – kompromisløs kvalitet frem for alt.

Lys er livskvalitet

Vores lamper skal naturligvis være funktionelle, og først og fremmest dække et praktisk behov for lys, men de er meget andet og mere, nemlig atmosfære, velvære og følelser. Så vi designer ikke blot lamper og lys, men også livskvalitet.

Lamper til dit badeværelse

Vi bor forskelligt, og har forskellige behov, ønsker og stil. Derfor har LIGHT-POINT forskellige løsninger uanset om du skal have indrettet et lille eller et stort bad, om du bor i lejlighed, nybyggeri eller en klassisk murmestervilla. For det er vigtigt at vælge netop de badeværelseslamper, der komplementerer dit rum, men også dit liv.

Hotelstil eller enkel minimalisme

Gå på opdagelse og find inspiration i LIGHT-POINTs sortiment, så du kan skabe det rette lys på badeværelset med vores spot- og væglamper. Vælg lamper i Rose Gold eller Messing med både varme overflader og et varmt lys, der bidrager til en eksklusiv hotelstil og afslappende atmosfære, eller en moderne variant i Titanium for at give et rent udtryk med kant. Og for dig der ønsker en enkel og minimalistisk stil i dit badeværelse, tilbyder vi naturligvis også badeværelseslamper i sort og hvid.

close