Fresh – Vi hjælper dig, med at føle dig godt tilpas derhjemme

Fresh er et svensk varemærke, der producerer ventilationsprodukter til hjemmet. Vores mål er at skabe et godt indeklima for mennesker over hele verden. Fresh er en del af Volution Ventilation Group Nordic, som er repræsenteret i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Alle virksomheder i koncernen fokuserer på produkter af høj kvalitet, der forbedrer indeklimaet.

Svenskfremstillet design og kvalitet

Fresh er grundlagt og stadig aktiv i Småland. Hos os bliver idéer til virkelighed! Med Smålandsk opfindsomhed udvikler, designer og fremstiller vi vores produkter med fokus på kvalitet og lang levetid. Fresh har produkterne, der får dig og dit hjem, til at trives. Det brede sortiment omfatter alt til god boligventilation, fra smarte badeværelsesventilatorer og friskluftventiler, til innovative aggregater til varmegenvinding.

En af verdens førende virksomheder indenfor ventilationsløsninger

Vores rejse begyndte som producent af små plastdele, såsom skøjtebeskyttere, hagebeskyttelse til ridehjelme og dele til legetøjskomfurer. Siden 1970’erne har vi valgt at fokusere helhjertet på ventilationsprodukter. Fresh har gennem konstant udvikling udviklet banebrydende produkter og er ved hjælpe af et stort drive vokset fra småskalaproduktion af plastdele til storskalaproduktion af nogle af verdens førende ventilationsløsninger.

close