Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Book et gratis Badtjek

UDFYLD SKEMAET NEDENFOR

Få inspiration og gode råd til dit nye badeværelse

Et Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse og fortæller dig om mulighederne for eksempelvis;

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel. Det kan være medvirkende til store besparelser og en masse velvære i dit hjem.

Når du booker et gratis Badtjek hos Bedre bad – Bedre Energi, så får du syn for sagen i forhold til de nyeste produkter på markedet og massere af nye fede features til dit badeværelse. Det sikrer dig en tryg løsning.

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Ønsker du inspiration inden besøget af vores Bedre Bad ekspert, kan du få masser af gode ideer ved at læse 10 tips til et personligt badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Dit gratis Badtjek begynder her!

Udfyld felterne – start med indtastning af postnummer. Så vil din lokale Bedre Bad ekspert snarest kontakte dig for at aftale tid til dit Badtjek. Husk det er gratis og helt uforpligtende for dig.

Bemærk, at der kan gå op til 5 arbejdsdage, inden du bliver kontaktet. For at få det bedste udgangspunkt for dit Badtjek, beder vi dig også svare på et par enkelte spørgsmål.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

  Nem bestilling i vores shop

  Hvis du er på jagt efter nyt toilet eller blandingsbatteri, så kan du få inspiration og nemt bestille det du ønsker på vores shop. Vores løsninger er altid inkl. både levering, montering samt garanti på både produkt og det faglig udførte arbejde. Det er din sikkerhed for en totalløsning, der holder i mange år. Og du bliver naturligvis først faktureret, når alt er installeret og funktionsafprøvet. Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

  Bedre Bad – Bedre Energi installerer trygge løsninger:

  • Rent arbejde
  • Installationer for forbedret hygiejne
  • Faguddannede og certificerede medarbejdere
  • Produkter fra anerkendte producenter
  close