Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss Ally gulvvarme app

Har du fuld kontrol over din boligs varmeforbrug?

Forestil dig intelligent varmestyring, der synkroniserer temperaturen i de enkelte rum med din families daglige rutine. Med intelligent varmestyring får du fuld kontrol over alle radiatorer og gulvvarmen på alle tidspunkter på døgnet, uanset hvor du er. Det er smart. Endnu smartere er det, at du samtidig sparer både energi og penge.

Spar op til 23% med Danfoss ALLY™

Tilpas dit varmesystem til din dagligdag 

Komfort i hjemmet bliver meget nemmere med intelligent varmestyring fra Danfoss Ally™ App. Indstil din ønskede temperatur for alle tidspunkter på døgnet, så den altid passer til din families daglige rutine – mens du samtidig sparer energi og penge, faktisk helt op til 23 % på varmeforbruget. Med intelligente funktioner som ‘Ferie’ og ‘Pause’ kan du nemt tilpasse opvarmningen, når hverdagen ikke altid går efter planen

Læs mere om Danfoss ALLY™ og bestil her

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss gulvvarme app

Fremtidens boligopvarmning – nemt, effektivt og fjernstyret

Intelligent varmestyring fra Danfoss sikrer, at temperaturen altid er, som du foretrækker den. Du kan endda foretage justeringer direkte fra din smartphone ved hjælp af den tilhørende app. Så er du sikret, at dit hjem er lunt og hyggeligt, når du kommer tidligere hjem end forventet. Med intelligent varmestyring fra Danfoss Ally™ behøver du ikke bekymre dig om varmen. Du skal blot nyde den ultimative oplevelse af komfort. Du tager dig af de ting, der er vigtige for dig. Så skal Danfoss Ally™ nok klare resten.

Årlig besparelse på 22.000 kr. i et typisk enfamiliehus

Bor du ikke i et spritnyt, topisoleret og energieffektivt hus, så betaler energioptimering og Danfoss Ally™ systemet sig hurtigt. Et typisk enfamiliehus optimeret med et Danfoss A2 air unit ventilationssystem og Danfoss AQ HP luft-til-vand varmepumpe, hvor eksisterende radiatorventiler er udskiftet med Danfoss Ally CC PSU komplet sammen med efterisolering af loft med 400 mm., giver ikke kun et forbedret indeklima, men også en forventet årlig besparelse på ca. 22.000 kr.

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss app og varmestyring

Varmestyring giver varme til tiden, og ikke et sekund før

Med Danfoss Ally™ får du et trådløst, programmerbart varmestyringssystem, som passer til enfamiliehuse på op til 300 m2. Du får fuld fleksibilitet til fingerspidserne, da varmen kan styres fra ét centralt panel eller rum for rum, alt efter hvad du foretrækker. Du kan endda oprette ‘living zoner’, hvor rum grupperes sammen, hvilket gør styringen endnu nemmere.

Via app’en får du komplet kontrol over både elektroniske Ally-termostater og gulvvarme med kun ét klik på din smartphone, uanset hvor du befinder dig henne i verden. Det er altså slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen. Og når du kommer hjem, føles huset præcis, som da du tog afsted.

Så er der også penge at spare, fordi systemet tilpasser varmen millimeterpræcist til dit behov. Især hvis du installerer det som led i en større energioptimering af din bolig.

Professionel rådgivning og installation

Hos Bedre Bad – Bedre Energi kan vi rådgive dig om intelligent varmestyring og Danfoss Ally™. Overvejer du systemet, anbefaler vi, at du også bestiller et Energitjek af din bolig i samme ombæring. På den måde får du en komplet rapport med prioriteret liste over alle mulige energibesparelser sat i forhold til tilbagebetalingstid. Det gør det let for dig at vurdere udbyttet af din investering, uanset om det er forbedret indeklima eller penge du sparer på varmeregningen. Vores certificerede energivejledere finder sammen med dig de rette energibesparende løsninger til lige præcis dit hjem og dine behov.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Få uforpligtende snak med en fagmand om Danfoss Ally™

    Navn

    Email

    Telefon

     

    close