Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

VOLA produkter er enkelhed, hvor alt overflødigt er skåret væk eller gemt af vejen.

Kvalitet og dansk design i verdensklasse

Baseret på Arne Jacobsens design og tanker, lever VOLA funktionelt og designmæssigt op til de allerhøjeste krav fra arkitekter og bygherrer og har opnået adskillige udmærkelser for sit smukke, enkle design.

Hos VOLA er kvalitet en del af kulturen. Kun det perfekte produkt er godt nok til VOLA kunden. Det kræver års oplæring og erfaring at bukke en tud perfekt, producere den perfekte lodning og den perfekte overflade.

VOLA er skandinavisk håndværk, der understøttes af den nyeste teknologi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Dansk produceret verdensklasse armaturer og vandhaner

Næsten alle VOLA-dele produceres i Danmark hos VOLA A/S, hvor fremstillingen bygger på et optimalt mix af skandinavisk håndværk og anvendelse af det nyeste teknologiske værktøj. Produktionen kører efter LEAN principperne, hvor lagre minimeres, og hvor emnerne produceres i det moment, de sælges. Altså med mindst mulig lagerføring. På denne måde sikrer vi også at alle vandhaner og armaturer er state of the art.

Fremstillingen er planlagt i dedikerede hold, der har nær kontakt og arbejder sammen for hele tiden at optimere processerne. Hver enkel proces, om det er bukning af tude eller polering af overfladerne kræver en særlig kompetence. Hvert VOLA armatur testes individuelt før det omhyggeligt pakkes og sendes til destinationer overalt i verden. Én dårlig vandhane og så er VOLA navnet i fare, for det er kvaliteten og udseendenet der er i højsædet når vi snakker VOLA vandhaner.

VOLA er ISO 9001 certificeret samt certificeret efter miljøstandarden ISO 14001 og arbejdsmiljøstandarden ISO 18001.

Se alle løsningerne fra VOLA på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen.

close