Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Varmt vand og godt vandtryk

Hvor længe løber vandet, før du kan gå i bad?

Mange forsøger at undgå det kolde gys ved at lade vandet løbe lidt, før de træder ind under bruseren, så vandet kan nå at blive rigtig varmt.
Og mens de står derinde, krydser de fingre for, at temperaturen undgår udsving, når familien bruger vand andre steder i huset.
Man kan vænne sig til meget, og vi lærer at leve med de små irritationsmomenter i hverdagen – uden at tænke videre over, at hjemmets vandinstallationen faktisk har meget at sige for både ressourceforbrug og komfort.

Hvis du hver gang skal vente 30, 20 eller blot 10 sekunder på at få varmt vand, så ender du med et årsregnskab, hvor du både har spildt timer af dit liv på at vente på temperet vand, og spildt rigtig mange liter rent vand.

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos

Undgå at hælde rent vand i kloakken

Ingen ønsker at bidrage til hverken vandspild eller et for stort elforbrug. For miljøets skyld bør vi minimere vores ressourceforbrug, hvor vi kan.
Heldigvis findes der løsninger, der kan afhjælpe de ineffektive vandforsyningsinstallationer. Med en trykforøgerpumpe opnås et stabilt vandtryk, og med en brugsvandspumpe (cirkulationspumpe) til det varme brugsvand kan vandspildet minimeres, da den sørger for varmt vand uden ventetid.

Begge løsninger bidrager til at mindske vandspild og højne komforten i hverdagen. Det kan du og din familie nyde godt af, men det er også noget, der tæller med, hvis huset engang skal sælges.

Med en løsning fra Bedre Bad – Bedre Energi kan du både spare penge og undgå at spilde store mængder vand.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Er du også træt af at vente på det varme vand?

… Så tag fat i Bedre Bad – Bedre Energi. Vi guider dig til den rette løsning, og med i prisen får du installationen – og vi sikrer selvfølgelig, at alt kører som det skal, inden vi går. Du kan roligt bestille din cirkulationspumpe på vores shop i dag: Vi ringer til dig og sikrer, at det er den rette model og rette løsning, inden opgaven sættes i gang. Vær opmærksom på, at priserne i vores bestillingsshop er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør efter en dialog med dig.

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos Alpha 2 cirkulationspumpe

Vejl. Pris fra kr 5.000,-*

Inkl. levering og montering

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos Alpha 3 cirkulationspumpe

Vejl. Pris kr 5.555,-*

Inkl. levering og montering

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Send ubrugt varmt vand til genbrug

Som boligejer er der mange parametre du kan regulere på for at blive mere miljøvenlig. De færreste er opmærksomme på, hvor stort et vandspild et ineffektivt vandanlæg kan føre med sig. Når det varme vand lader vente på sig, skyldes det ofte en manglende eller ineffektiv recirkulationsløsning. En velfungerende recirkulationspumpe undgår koldt vand i varmtvandsrørene, fordi den sender ubrugt varmt vand tilbage til det centrale brugsvandsanlæg.

På den måde undgår du at skulle vente på det varme vand, når du tænder for vandhanen eller bruseren.

Vidste du, at…

  • En moderne regnbruser kræver et højt vandtryk for at give en optimal oplevelse?
  • Et for lavt vandtryk kan forlænge et normalt brusebad med ca. 10 minutter?
  • En gennemsnitlig husstand spilder ca. 16.000 liter om året, mens de venter på, at vandet i hanen bliver varmt?
    … Det er nok til at fylde 66 badekar.
Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Øg dit vandtryk

Et lavt vandtryk er noget, mange husstande dagligt døjer med. Det kommer blandt andet til udtryk som lavt vandtryk i bruseren, langsomt skyl i toilettet eller vasketøjet, der tager for lang tid i maskinen. Hos Bedre Bad – Bedre Energi har vi professionelle installatører, der kan rådgive dig og hjælpe dig med at få et stabilt vandtryk.

Spar 4.000 liter vand om måneden

Når du vil opnå et stabilt vandtryk, så er en trykforøgerpumpe en god løsning: Den kan både spare en gennemsnitlig husstand for cirka 4.000 liter vand om måneden og bidrage til højere komfort i hverdagen.

Med den rigtige brugsvandspumpe kan du spare tid, energi og op til cirka 45 liter vand hvert 5. minut.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

En løsning, der dækker hele hjemmet

Uanset hvilke problemer du har med lavt vandtryk, kan de løses med en trykforøgerløsning. Den vil øge vandtrykket i hele hjemmet, til fordel for alle husets beboere. Den rette trykforøgerløsning giver mulighed for at tappe vand flere steder i boligen samtidig – uden at gå på kompromis med vandtrykket. På den måde kan du roligt gå i bad samtidig med at vaskemaskinen snurrer, og en anden i familien f.eks. vander haven.

Tag fat i Bedre Bad – Bedre Energi, hvis du ønsker at høre mere om, hvad der kunne være en god løsning for din bolig.

Du kan roligt bestille din trykforøgerpumpe på vores shop – dit køb er hverken bindende eller gyldigt, før vi har haft en dialog med dig, hvor vi er blevet enige om den rette løsning. Efter et “bestil” på shoppen vil din lokale installatør ringe dig op, inden opgaven sættes i gang. Vær opmærksom på, at priserne i vores bestillingsshop er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør efter en dialog med dig.

Eller læs meget mere om trykforøgerpumper fra Grundfos

Bedre Bad Bedre Energi - Grundfos Scala 2
Vejl. Pris kr 12.150,-*

Inkl. levering og montering

Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - Blødt vand

Konsekvenserne af lavt vandtryk i hjemmet

  • det tager længere tid at fylde cisternen med vand, så du må vente længere inden næste skyl
  • det tager længere tid at fylde badekarret
  • vandtemperaturen i bruseren kan pludselig skifte fra brandvarmt til iskoldt
  • langsom tilførsel af vand til vaske- eller opvaskemaskine
  • for højt elforbrug

SCALA2 løser problemet med ustabile vandtemperatur. Det sikrer et perfekt vandtryk hver gang, uanset hvor mange vandhaner, der er i brug.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Er du i tvivl om hvad der er den rette løsning på dit problem?

Find og kontakt din lokale installatør allerede i dag.

 *Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør.

close