Bedre Bad Bedre Energi - Duravit

Moderne og tidsløs design til Skandinavierne

Duravit er ensbetydende med kvalitetsmøbler til badeværelset. Det er æstetik og det rene skandinaviske look du får når du vælger en Duravit løsning. Duravit ønsker ikke at blande en masse farver og derfor køres det hvide og rene skandinaviske look også. Når du vælger en Duravit løsning ved Bedre Bad – Bedre Energi så er løsningen en del af prisen. Det skal forstås således at levering og monteringen er inklusive i prisen. Det gælder i øvrigt alle Bedre Bads produkter.

Duravit Ketho møbelserien er designet af Christian Werner. Serien passer til helstøbte vaske fra Starck 3 serien samt D-Code serien. Skabene med bowler til topmontering kan anvendes sammen med næsten alle Duravits vaske. Alle dele fås i 4 forskellige matte farver; hvid, grafik, lys grå og rød.

Bedre Bad Bedre Energi - Duravit

Toiletter i topkvalitet og nem at rengøre

Duravit er ensbetydende med enkle og smarte løsninger. Det gælder både deres vaske og badeværelsesmøbler generelt, men også deres toiletter. Toiletterne er enkle at se på og deres smarte udformning gør dem rigtige behagelige at sidde på. Det at de er væghængte gør også rengøringen nem og øger hygiejnen når man nemt kan rengøre under toilettet. Du vil ikke fortryde købet af et Duravit produkt her på Bedre Bad hjemmesiden.

Se alle løsningerne fra Duravit på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen.

close