Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Her starter dit nye badeværelse

Hos Bedre Bad – Bedre Energi er vi specialister i alt, der vedrører vådrum – herunder rådgivning, design og renovering af badeværelser samt udskiftning af enkeltdele. Vi har mange års erfaring med at skabe personlige løsninger til individuelle behov – og den faglige ekspertise til at løfte stort set alle typer opgaver.

Få masser af inspiration og læs mere om mulighederne her på sitet – eller kom godt i gang med dit nye badeværelse ved at booke et gratis Badtjek.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Nyt badeværelse? Få overblik over dine muligheder

Bedre Bad Bedre Energi - Cases Bad Forvandlingens detalje

Se hvordan Didde og familie fik deres nye badeværelse.

Få inspiration og udforsk vores store produktsortiment

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Bestil din ønskede løsning – inkl. levering og montering

Bedre Bad Bedre Energi - BBA Akademi - Teknologisk institut

Undgå ekstraudgifter og bekymring

Når du vælger en Certificeret Vådrumsinstallatør kan du spare penge og bekymringer i det lange løb, fordi du er garanteret en løsning, der overholder gældende lovgivning og reglementer.

Vi (efter)uddanner løbende vores medarbejdere på vores eget akademi, hvor vi bl.a. tilbyder uddannelsen som Certificeret Vådrumsinstallatør. Det betyder, at vi altid kan tilbyde dig den rette faglige ekspertise og nyeste viden inden for branchen.

Dit personlige badeværelse

Vi ved, at der er mange overvejelser og beslutninger forbundet med et nyt badeværelse, og derfor har vi sørget for at samle en masse inspiration til dig her på sitet, hvor du kan udforske mulighederne.

Det vigtigste for os er, at du får det badeværelse, du drømmer om – og har du brug for råd og sparring, kan du booke et gratis og ganske uforpligtende Badtjek, hvor vi kommer hjem til dig. Her vil vi spørge ind og lytte til dine individuelle behov, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning om alt fra materialevalg og produkter til design og indretning.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Professionel totalløsning – med én kontaktperson

Vi vil gerne gøre processen så nem for dig som muligt. Når du samarbejder med Bedre Bad om dit nye badeværelse, får du en professionel totalløsning, som vi håndterer for dig fra A til Z. Du har kun én kontaktperson, som sørger for, at den aftalte tidsplan overholdes og styrer, hvornår de forskellige fagfolk skal udføre deres del af opgaven.

Alt du skal gøre undervejs i processen, er at glæde dig til at kunne tage dit nye badeværelse i brug.

Med garanti den bedste totalløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Levering og montering
Levering og montering
Bedre Bad - Bedre Energi - Bortskaffelse og oprydning
Bortskaffelse og oprydning
Bedre Bad - Bedre Energi - Garanti på produkt og udført arbejde
Garanti på produkt og udført arbejde
Bedre Bad - Bedre Energi - Faglig dialog og rådgivning
Faglig dialog og rådgivning
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Hvad koster et badeværelse

Uanset om du ønsker en totalrenovering af badeværelset eller blot en opgradering af enkelte dele, så hjælper vi dig med at finde en løsning, der passer til dine behov – og ikke mindst dit budget.

Klik ind og bliv klogere på, hvad der er den rigtige løsning for dig via knappen herunder, hvor du kan finde mere information og priseksempler på forskellige badeværelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Kvalitetsløsninger med 5 års garanti

Med Bedre Bad som din leverandør er der ingen overraskelser; Vores badløsninger overholder både regler og aftaler – og som en ekstra sikkerhed får du 5-års garanti på hele opgaven.

For at sikre, at du får mest muligt ud af din løsning, vil vi kontakte dig, når der er gået 4 år og 10 måneder. Så kommer vi forbi og tjekker, at alt stadig er tiptop – og eventuelle små justeringer udføres som en del af garantien.

Klik dig rundt her på siden, og bliv inspireret af de mange flotte løsninger, eller book et gratis og uforpligtende Badtjek, hvor du kan få professionel sparring på mulighederne i dit badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Bestil din løsning i vores shop

Udforsk vores store produktsortiment i vores webshop, hvor du kan finde alt fra armaturer og toiletter til badmøbler og en bred vifte af tilbehør, såsom spejle, knager, håndklædeholdere og meget, meget mere.

Husk at alle priser i webshoppen er vejledende – og altid inkl. både levering, montering samt garanti på både produkt og udført arbejde. Når du har gennemført din ordre, vil du blive ringet op af din lokale Bedre Bad-forhandler. Først her laves den endelige ordre med aftale om pris og tid for montering.

close