Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Nyt badeværelse?
– Vi gør dine drømme til virkelighed!

Velkommen til Bedre Bad!

Går du og overvejer at få nyt badeværelse – en renovering af dit eksisterende eller vil du have helt nyt? Overvejer du berøringsfrie armaturer, duschtoilet, vandfaldsbrus, natbelysning? Skal fliserne være store, ligge vandret og hvad med et dampbad? Og ønsker du svar på, hvordan du undgår kalk i badet og om vandbesparende produkter er lige så effektive? På denne side har vi samlet inspiration fra de badeværelser, som vores kunder har fået udført.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Din individuelle badløsning

Det er sjældent, at vi udfører 2 ens badeværelser. Badeværelset i dag er ikke en ”stang-vare” – det er den individuelle løsning, der holder mange år frem i tiden. Og vi laver både

  • Det lille badeværelse – eksempelvis i ejerlejligheden
  • Det helt store badeværelse med alle former for funktionaliteter
Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Dit bad – vores speciale

Vi har specialiseret os i at kombinere dine ønsker og behov med vores ekspertise og erfaring. På den måde giver vi vores kunder mere end de forventer og skaber ekstra stor glæde i dagligdagen ved den badløsning, som udføres.

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Professionel totalløsning – styr på enhver detalje

I et samarbejde med os om dit nye badeværelse, får du en professionel totalløsning, som vi håndterer for dig fra A til Z. Du har kun en kontaktperson! Vi styrer hele projektet fra første besøg til det færdige resultat. Vi sørger for, at den aftalte tidsplan overholdes og styrer, hvornår de forskellige fagfolk skal udføre deres del af opgaven. Alt, hvad du skal undervejs i processen, er at glæde dig til at kunne tage dit funklende, nye badeværelse i brug.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

5-års garanti og opfølgning på løsningen

Med Bedre Bad som din leverandør er der ingen overraskelser – vores badløsninger overholder alle bygningsreglementer og nyeste love. Du får 5-års garanti på hele opgaven. Når der er gået 4 år og 10 måneder, vil du blive kontaktet.

Så kommer vi forbi og tjekker, at den Bedre Bad løsning, som vi har udført stadig er tip top, og skulle der være små justeringer i badeværelset , så er det en del af garantien. Lad dig inspirere af Bedre Bad løsningerne her på siden eller rekvirer vores inspirationskatalog. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende badtjek!

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Nem bestilling i vores shop

Hvis du er på jagt efter nyt toilet eller blandingsbatteri, så kan du få inspiration og nemt bestille det du ønsker på vores shop. Vores løsninger er altid inkl. både levering, montering samt garanti på både produkt og det faglig udførte arbejde. Det er din sikkerhed for en totalløsning, der holder i mange år. Og du bliver naturligvis først faktureret, når alt er installeret og funktionsafprøvet. Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør.

På gensyn i din bolig!

Bedre Bad

close