Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - Blødt vand

Energioptimer din bolig med et blødgøringsanlæg

Mange tror, at et blødgøringsanlæg kun fjerner kalk – og det gør det også. Men det fjerner ikke bare kalken på badeværelset, i dine hårdhvidevarer og i dine husapparater med varmelegeme i. Det gør også, at dine rør og varmtvandsbeholder ikke kalker til.

BTWs blødgøringsanlæg hjælper din bolig med at undgå kalkaflejringer i dine rør og i din varmtvandsbeholder. Dette kan være en fantastisk investering i dit hjem af flere årsager;

  • Dine apparater får længere levetid og bruger mindre energi.
  • Der ophober sig ikke kalk i din varmtvandsbeholder, hvilket gør, at beholderen i højere grad bevarer sin kapacitet.
  • Chancen for rørspringninger eller tryktab nedsættes gevaldigt, da rørene ikke danner kalkpropper, som forårsager, at vandet ikke kan passere.
  • Når du har kalk i dine varmerør, skal din varmekilde først bruge energi på at varme kalkaflejringer op, og derefter rørene inden, at varmen reelt når ud til det rum, den skal opvarme eller det tapsted, hvor der skal tappes varmt vand.

Du kan energioptimere din bolig, og få helt op til 30% bedre udbytte af din varme. Dette vil naturligvis kunne mærkes på varmen, men også på pengepungen.

Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - vaskemaskine

Et blødgøringsanlæg kan mere end at energioptimere

En unik mulighed er et intelligent blødgøringsanlæg er BWT PERLA, der er spækket med smarte sikkerhedsfunktioner lavet til at beskytte dit hjem mod vandskaber. Et pludseligt, højt vandforbrug. Her lukker anlægget automatisk for al vandtilførsel til dit hjem. Her får du direkte besked på din BQT-app, hvis uheldet skulle være ude.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Installationen kan give flere fordele

Et blødgøringsanlæg installeres og sættes op af en autoriserede VVS’er. Anlægget monteres der hvor vandet kommer ind i din bolig. BWTs  blødgøringsanlæg har den fordel, at de har en høj kapacitet i en kompakt størrelse. Det gør, at der let kan findes plads til anlægget i f.eks. dit bryggers, teknik rum eller kælder. Derudover er BWTs blødgøringsanlæg drikkevandsgodkendt, og du kan dermed uden bekymringer tilslutte dit anlæg, så dit drikkevand også må blødgøres med et blødgøringsanlæg. Dermed vil du også få andre fordele ud af det blødgjorte vand. Blandt andet mindre rengøringsarbejde af badeværelsets fliser, toilet og armaturer, bedre vedligeholdelse af dine hårde hvidevarer og husapparater samt et langt mindre forbrug af sæbe og rengøringsmidler etc.

close