Toilettet – hjemmets mest uundværlige ”møbel”

De færreste tænker dybere over det, men ingen af os vil undvære det. Toilettet er ikke bare en nødvendighed – det er også en del af dit badeværelses æstetik og funktionalitet. Og det er tit først, når man står og skal vælge et nyt toilet, at man begynder at undersøge de mange muligheder.

Komforten er også vigtig: Sidder du godt på sædet, hvordan er skyllet, og kan du nemt finde toilettet i mørke om natten? Hos Bedre Bad forstår vi vigtigheden af at vælge det rigtige toilet til dit hjem. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af toiletter, der passer til enhver stil og ethvert behov.

Bliv klogere på mulighederne her på siden, eller tag fat i os for personlig vejledning.

Ifö Spira

Uden skyllekant og ekstra hygiejnisk med berøringsfri skylleknap

Ifö Spira Art 2.0

– Den klassiske Spira Art i moderniseret udgave med det effektive og støjsvage TurboFlush-skyl

Ifö Sign Compact

– Kort model som er ideel, hvis pladsen er begrænset

Væghængt toilet – moderne og pladsbesparende

Den ideelle løsning til den stilbevidste forbruger, der ønsker at maksimere badeværelsespladsen. Med det elegante design og den skjulte cisterne får du et rent og ryddeligt look, der komplementerer ethvert moderne badeværelse.

Geberit One – Perfekt proportioneret og med TurboFlush® for effektivt skyl

Ifö Spira Art – Smukke bløde former uden skyllekant, rengøringsvenlig glasur og quick release sæde

Duravit ME by Starck compact – Kompakt og stilrent design af Philippe Starck, med antibakteriel glasering

Monolith toilet – funktion og stil

Den perfekte blanding af form og funktion. Monolithmodulerne erstatter den traditionelle cisterne med et slankt, stilfuldt design, der passer ind i enhver badeværelsesindretning. Monolith toiletter fås både som douchetoilet og almindeligt toilet.

Geberit One Monolith – Slankt og stilfuldt væghængt toilet

Geberit AquaClean Tuma Classic – Luksuriøst douchetoilet med monolith

 Kilde: Geberit

Douchetoilet – komfort i særklasse

Et douchetoilet er i en klasse for sig. Når først du har oplevet komforten ved at blive blidt rengjort med vand, så vil du nødigt undvære den friske og rene følelse. Men komforten stopper ikke der. Flere douchetoiletter tilbyder yderligere funktioner som lugtudsugning, opvarmet toiletbræt, varmlufttørrer, nattelys og forskellige skylleindstillinger alt efter din præference.

Selvom douchetoiletter generelt hører til i en højere prisklasse end almindelige toiletter, kan du sagtens få et lækkert standard douchetoilet til rimelige penge.

Geberit AquaClean Alba

– Elegant og særdeles prisvenligt. Det perfekte ”begynder”-douchetoilet, hvor du får alle de nødvendige funktioner.

Duravit D-Neo

– Lækkert bidéttoilet i kompakt størrelse med et væld af funktioner, endda til en pris, hvor langt de fleste kan være med.

Geberit AquaClean Mera

– Douchetoilettet, der har ALT, hvad du kunne drømme om! Fra den perfekt tempererede vandstråle og patenteret doucheteknologi til lugtudsugning, varmlufttørrer, sædevarme, orienteringslys, automatisk toiletlåg og afkalkningsprogram.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Se alle douche/bidet toiletter

Toiletter med integreret douche funktion. Det er nemt, hygiejnisk og behageligt.

Vandbesparende effektivitet og god hygiejne

Moderne skylleteknologier
En vigtig funktion for det perfekte toilet er, om det kan skylle ordentligt ud. Mange producenter har derfor udviklet deres eget skyl, som passer til deres toiletter og maksimerer effektiviteten af hvert skyl. Dette sikrer ikke kun en grundig rengøring af skålens overflade, men bidrager også væsentligt til vandbesparelse, fx gennem dual-flush systemer, hvor du kan vælge mellem et lavt og højt vandforbrug baseret på dit behov.

 

Rengøringsvenlige glaseringer

Det er også værd at tænke rengøringen ind, når du skal vælge dit nye toilet. Specielt udviklede glaseringer skaber en overflade, som aktivt afviser snavs og kalkaflejringer. Dit toilet bliver markant lettere at rengøre og bevarer sit skinnende udseende over længere tid. Glaseringerne er ofte beriget med antibakterielle egenskaber, som bidrager yderligere til et sundere og mere hygiejnisk badeværelsesmiljø.

Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning til de forskellige producenters glaseringer og skylleteknologier, så tag endelig fat i din lokale Bedre Bad. Vi står klar til at hjælpe.

close