Bedre Bad Bad Energi - Axor Hansgrohe

Vælg AXOR produkter til det luksuriøse badeværelse 

AXOR udvikler, konstruerer og producerer ikoniske objekter til luksuriøse badeværelser og køkkener. I samarbejde med nogle af verdens største designere – bl.a. Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud og Barber Osgerby – opstår AXOR produkter i mangfoldige stilretninger.

Alle armaturer, brusere og tilbehør fra AXOR lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Med en ekspertise, der rækker langt ud over de egentlige produkter, inspirerer AXOR arkitekter, indretningsdesignere og designinteresserede mennesker. Sammen med AXOR former de rum, der afspejler brugerens individuelle personlighed. Som et fremtidsorienteret mærke i Hansgrohe Group helliger AXOR sig udviklingen af unikke produkter og fremstilling i fremragende kvalitet.

Spørg Bedre Bad – Bedre Energi om AXORs epokegørende design, og dine muligheder for at få et installeret i dit badeværelse.

Se alle løsningerne fra AXOR på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen.

close