Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Klimaanlæg

Få et sundt og behageligt indeklima med et klimaanlæg – uden støv og pollen

Med et veldimensioneret klimaanlæg kan du skabe et komfortabelt og sundt indeklima i din bolig. Du minimerer risikoen for fugtproblemer og allergi.

Med dagens moderne klimaanlæg kan du styre temperatur og luftfugtighed i hver enkelt rum særskilt. Du kan afkøle eller opvarme rum efter det konkrete behov.

Udover dette renser det rigtige klimaanlæg også luften for eksempelvis, pollen, støv og røg. Og kombinerer du klimaanlægget med en ventilationsløsning, så kan du tilføre frisk luft til dit indeklima.

Få meget mere at vide om dine muligheder for at skabe et sundt og behageligt indeklima i din bolig med et klimaanlæg – få en snak med din lokale Bedre Bad – Bedre Energi-specialist her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Service af et eksisterende klimaanlæg

Klimaanlæg over en vis størrelse skal efterses en gang om året. Lad en af vores autorisede køleteknikere stå for eftersynet, så er du sikker på, at det er udført korrekt. Vores køletekniker gennemgår klimaanlægget, så det kører optimalt og miljørigtigt. Det årlige serviceeftersyn forlænger klimaanlæggets levetid og sikrer, at det udnytter energien optimalt.

Spørg os om klimaanlæg til netop din bolig

Vi kan lave den individuelle løsning, der præcist er tilpasset din bolig og de krav og ønsker, som du og din familie har. Lad os tage en snak og sammen finde den bedste løsning.

close