Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - boligforening

Klimaoptimering og bæredygtig drift af hele din virksomhed

Energipriserne kan vi ikke gøre noget ved – men vi kan gøre noget ved jeres forbrug.

Der er mange penge at spare ved at kigge nærmere på din virksomheds energiforbrug. De energiforbrugende installationer er nødvendige, men ofte dyre i drift. Derfor er det vigtigt, at de kører effektivt og udnytter energien optimalt.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi er vi BBA Certificerede Energivejledere – og med mange års erfaring og ekspertise inden for energiløsninger, kan vi hjælpe din virksomhed med en grøn optimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Som specialister kan vi hjælpe dig med at opnå:

 • Øget driftssikkerhed: Vi minimerer risikoen for dyre nedbrud og frustrerende driftsstop gennem løbende service og overvågning af dine energiforbrugende installationer.
 • Ressourcebesparelser: Ved at installere den nyeste teknologi kan vi sikre store ressourcebesparelser – f.eks. termostater, ventilation, elmotorer, energisparepumper, berøringsfri armaturer m.fl.
 • CO2-reduktion via energioptimering: Et mindre CO2-aftryk ved at forbedre udnyttelsen af energien – f.eks. ved bedre isolering, udnyttelse af overskudsvarme og optimering af anlæg.
 • Bæredygtig energi: Ved at energioptimere din virksomheds energiforbrugende installationer får din virksomhed samtidig en grønnere profil.
Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Energioptimering – spar energi og penge

Din virksomheds energiforbrug afhænger både af bygningens klimaskærm og de energiforbrugende installationer. Desuden påvirker de også CO2-aftrykket. Derfor er det en god idé at optimere både bygningens isolering, ventilation, maskiner og varmeinstallationer. Her kan være store gevinster for driftssikkerheden, klimaet – og mange penge at spare.

Det hjælper vi med. Faktisk ser vi det som vores vigtigste opgave at rådgive om og implementere energimæssige løsninger, der optimerer driften, sikrer besparelser og reducerer CO2-udslippet. Det forbedrer altså bundlinjen, samtidig med at din virksomhed får en grønnere profil.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Fra screening til færdig løsning

En energioptimering starter med en grundig energi- og klimascreening af din virksomhed, hvorefter vi kommer med en række anbefalinger. Uanset om der er tale om en renovering af klimaskærm og eksisterende anlæg eller udskiftning til nyt, så følger vi naturligvis anbefalingen til dørs og dokumenterer de opnåede besparelser i CO2-aftryk og økonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi udpeger de største besparelser

Vi udpeger de områder, hvor du opnår den største besparelse pr. investeret krone, så det er nemt at overskue, hvor du kan starte optimeringen.

Vi hjælper også gerne med vejledning om at søge de aktuelle tilskud, du kan få til energiforbedringer. Desuden kan vi rådgive dig om, hvordan din virksomhed vælger de løsninger, der giver et grønnere regnskab.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - varme- og vandrør

Opnå mærkbare resultater med professionel vejledning

Bedre Bad – Bedre Energi er Danmarks største VVS-kæde. Et videns-, uddannelses- og markedsføringssamarbejde mellem 56 uafhængige installatører og med mere end 600 højt specialiserede medarbejdere over hele landet.

Vi har – i samarbejde med Teknologisk Institut – oprettet vores eget akademi, med en i Danmark enestående og certificeret energivejleder-uddannelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Kontakt os allerede i dag ved at udfylde nedenstående formular

eller ring til os på tlf. 43 99 53 23

  Navn

  Email

  Telefon

  close