Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Inspiration til et personligt badeværelse – med stil

Badeværelset er et rum, vi tilbringer meget tid i. Det er på badeværelset, at du starter og afslutter dagen. Derfor er mode og design for længst flyttet med ud på badeværelset. Tendensen går i retning af at gøre badeværelset til et wellnessrum og skabe en hyggelig stemning – og forkæle dig selv. Det kan du gøre med små midler; friske blomster, flotte grene, lækkert badeværelsestilbehør. Mulighederne er lige så mange, som vi er mennesker. Men det er i hvert fald sikkert, at bademiljøet skal være meget mere end bare funktionelt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Inspiration til at skabe et lækkert bademiljø

Er du til et cool minimalistisk look, til halvfjerdser-retro, skal det ligne et tyrkisk bad, eller vil du hellere have romantisk boudoirstemning? Farvevalget er helt forskelligt og giver vidt forskellig stemning – sort, hvid og grå, klare pangfarver, varme kelimfarver eller en blød cremet farvesammensætning.

Bedre Bad Bedre Energi - Cases Bad Pang i patinaen

Brug farver til at skabe den perfekte stemning på badeværelset

Ved hjælp af tilbehør i spændende farver, kan du hurtigt og nemt skabe en helt ny stemning på dit badeværelse. Hold badeværelsesmøbler, udstyr og tilbehør inden for den samme farveskala, så du får sammenhæng i indretningen. Det kan være alt fra opbevaringskasser, håndklæder, bademåtte og badeforhæng – og selvfølgelig det ekstra, personlige pift du får ved at vælge billeder, vaser, lysestager og andre småting, der matcher den øvrige indretning og din personlige stil.

Tænk også i materialer og nye sammensætninger; måske en væg i en anden farve. Prøv at tapetsere en enkelt væg med et flot tapet og lad den bestemme farven for det øvrige badeværelsestilbehør.

Belysning på badeværelset

Du skal have flere lyskilder på badeværelset, så du kan skifte mellem arbejdslys og hyggebelysning. Du skal have et godt skarpt lys ved spejlet – til at lægge make-up og ved barbering. På andre tidspunkter kan det være rart med en mere afdæmpet belysning. Det giver en behagelig, afslappet stemning, som du kan understrege ved at bruge levende lys.

Bedre Bad Bedre Energi - Cases Moderne Idyl

Idyl og nordisk romantik i baderummet

Vil du gerne indrette dig idyllisk og nordisk, kan du overveje at tænke i kølige farver, hvid, brun, cremefarvet, naturmaterialer, træ, marmor og beton. Find accessories i naturmaterialer, kurveflet eller i marmor. Bruseforhæng og håndklæder kan være med naturmotiver – der findes mange motiver med nordiske dyr. Store grene eller knager i drivtømmer eller lyst træ understreger naturen i looket, og hør vil være oplagt til bademåtte og andet badeværelsestilbehør.

Se her et badeværelse som har forenet det idylliske og romantiske bondestil med ny og moderne sanitet.

close