Bedre Bad Bedre Energi - hansgrohe

Innovative teknologier til din personlige fornøjelse

hansgrohe – det er innovative løsninger til bad og køkken, der forener intelligente funktioner, fremragende design og kvalitet med lang levetid. Med prisvindende produkter former det traditionsrige mærke brugen af vand i køkkenet og på badeværelset. Sammen med den mangeårige samarbejdspartner PHOENIX Design opstår også Smart Living-produkter, der beriger menneskers dagligdag og giver mere funktionalitet og sikkerhed i hjemmet. I den internationale Hansgrohe Group fra Schwarzwald i Sydtyskland står mærket hansgrohe for premiumprodukter i kategorierne brusere, brusesystemer, designafløb, bad- og køkkenarmaturer samt køkkenvaske.

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Bedre Bad Bedre Energi - hansgrohe

5 års garanti på alle hansgrohe produkter

Høj kvalitet og udvidet 5-års garanti ydes på alle produkter, vidner om sikkerhed på kvaliteten af produkterne. hansgrohe omgås vandet på en ansvarsfuld måde. Det er derfor de konstant udvikler nye teknologier som EcoSmart der hjælper med at reducere vandforbruget, til glæde for både dig og miljøet. Lavere vandforbrug betyder også færre omkostninger. Derfor fås mange af produkterne også i en EcoSmart udgave.

Se alle løsningerne fra hansgrohe på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen.

close