Bedre Bad Bedre Energi - Aqua Danmark

Kalkfrit/blødt vand forkæler din bolig

Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark slipper du for hårdt vand i din bolig. Det bløde vand gør, at du slipper for kalksamlinger i rørene, rengøring af fliser og armaturer og det giver dine hårdhvidevarer længere levetid. Dit badeværelse, elkedel og hårdhvidevarer vil skinne med kalkfrit vand, og du vil kunne få bedre udbytte af din varmekilde, hvis du undgår forkalkede varmerør.

Samtidig forkæler du dig selv med blød hud, blødt vasketøj og bløde håndklæder, fordi du med blødt vand kan spare på dit forbrug af sæbe og andre rengøringskemikalier.

Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark vil du kunne passe bedre på dig selv, dit hus og miljøet og derudover også spare på både din tid og dine penge.

Bedre Bad Bedre Energi - Aqua Danmark

Hvorfor et Aqua Danmark anlæg?

Et Aqua Danmark blødgøringsanlæg skiller sig ud på fire væsentlige områder

  • Smart regeneration – regenerer automatisk hver 4. nat
  • Billig i drift – er kompatibel med alle typer salttabletter
  • Kompakt størrelse – er det anlæg som kræver mindst gulvplads
  • DVGW-certificeret – Godkendt til drikkevand
Bedre Bad Bedre Energi - Rent vand - kalkfrit - vaskemaskine

Vores kerneværdier

Hos Aqua Danmark er vores kerneværdier kvalitet, bæredygtighed og innovation.

Vi går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vores kvalitetskrav går fra selve produktet og kvalitetskontrol til service på anlægget samt vores unikke kundeservice. Vi ønsker at levere de bedst mulige produkter og services til vores kunder og distributører.

Vi ønsker i høj grad at skabe en bæredygtig løsning for vores kunder. Vi tænker derfor bæredygtighed ind i alle vores processer lige fra fremstillingen af produktet til, hvordan produktet skal hjælpe med at fremme en bæredygtig verden, når først det er installeret hos vores kunder.

Det er helt grundlæggende for vores virksomhed, at vi konstant er i fornyelse og udvikler de mest innovative produkter. Uanset om det er komponenter, materialer, software, brugervenlighed eller andre funktionelle egenskaber, er vi opmærksomme på at være foran på markedet og levere et produkt der opfylder vores kunders og samarbejdspartneres behov.

close