Kedelrum erhverv

Energi og VVS-løsninger til erhverv

Bedre Bad – Bedre Energi er Danmarks største VVS-kæde. Gennem vores 56 uafhængige installatører og mere end 600 højt specialiserede medarbejdere leverer vi landsdækkende løsninger og service til bl.a. boligforeninger, institutioner, butikker og liberale erhverv.

Din professionelle samarbejdspartner inden for alle dine installationer

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Få et klogere energiforbrug

Med et klogere energiforbrug følger både et lavere CO2-aftryk og en lavere energiregning. Vi er førende inden for energivejledning og energioptimering af virksomheder, institutioner og ejendomme generelt. Med ekspertise inden for varmekilder og energimærkning hjælper vi dig til en energiløsning, der matcher jeres behov og målsætninger.

Vi er med hele vejen – fra rådgivning og projektering til installation og efterfølgende service.

Vi hjælper dig med at opnå:

 • Øget driftssikkerhed på dine installationer
  Vi hjælper med at minimere risikoen for dyre nedbrud og driftsstop gennem løbende service/overvågning på dine energiforbrugende installationer såsom industriinstallationer, ventilation, udsugning m.m.
 • Ressourcebesparelser og lavere CO2-aftryk
  Vi kan med ny teknologi skabe store besparelser på energi og vand – f.eks. ved at udskifte elmotorer, termostater, ventilatorer, pumper og armaturer.
 • Intelligent energiforbrug med optimal udnyttelse
  Vi trimmer dine anlæg, så driften effektiviseres – og så du f.eks. får smart udnyttelse af overskudsvarme.
Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Til boligforeninger

Løsninger til større ejendomme og installationer på tværs af flere boliger.

Erhvervs bygning

Til institutioner

Velfærdsløsninger samt energi- og VVS-ydelser til institutioner.

Bedre Bad - Bedre Energi - Viessmann varmepumper til erhverv - erhverv montering, service og vedligeholdelse -

Til øvrige erhverv

Klima- og velfærdsløsning til virksomheder/industri, kontorer og forretninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Erhvervslivets kompetente VVS-partner

Hos Bedre Bad – Bedre Energi finder du eksperter inden for alle gængse VVS-opgaver – herunder badeværelser og -miljøer samt vand og sanitet i køkken, bryggers, vaskerum og uderum. Vi løser både små og store opgaver – fra små optimeringer og vedligehold til totalrenoveringer og løsninger til nybyggeri.

Hos os finder du ligeledes specialister i energi, indeklima, tagdækning, tagrender og meget mere. Derfor kan du trygt tage fat i en af vores mange forhandlere og finde din partner til det hele.

Er du tilmed i markedet for en mere specialiseret løsning i forhold til nyt badeværelse til virksomheden, så kan vi også være behjælpelige her.

Bedre Bad Bedre Energi - BBA Akademi - Teknologisk institut

Uddannet på eget akademi – i samarbejde med Teknologisk Institut

Bedre Bad – Bedre Energi er et videns-, uddannelses- og markedsføringssamarbejde mellem 56 uafhængige installatører og med mere end 600 højt specialiserede medarbejdere over hele landet.

Vi har – i samarbejde med Teknologisk Institut – oprettet vores eget akademi. Her gennemgår alle vores energivejledere en certificeret uddannelse, hvor de blandt andet bliver undervist af de energieksperter fra Teknologisk Institut, som også er med til at udvikle uddannelsen.

Uddannelsen er den eneste af sin slags i Danmark, og den er med til at sikre dig landets bedste løsninger inden for energioptimering.

Gennem akademiets kurser holdes vores medarbejder løbende ajour på ny viden, trends og nye produkter, hvilket sikrer VVS-arbejde af høj faglig kvalitet inden for bl.a.:

 • Varme
 • Ventilation
 • Klimaanlæg
 • Udsugning
 • Varmegenvinding
 • Varmevekslerløsninger
 • Industriinstallationer
close