Bedre Bad Bedre Energi - Pressalit

Pressalit – verdens førende producent af toiletsæder

Pressalit har en stærk designtradition og udvikler, producerer og distribuerer toiletsæder af højeste kvalitet fra fabrikken i Ry, Østjylland.

Bedre Bad Bedre Energi - Pressalit

Arkitekttegnede toiletsæder

Hos Pressalit er et toiletsæde ikke bare et bræt. Tværtimod sørger arkitekter for, at der er tænkt på alle detaljer fra form til funktion, bl.a. Knud Holscher, som er berømmet over hele verden for sin kompromisløse sværgen til skandinavisk stringens.

Toiletsæderne designes, så de er æstetisk smukke og passer til den stil, du ønsker på dit badeværelse. Og designet skal selvfølgelig også være behageligt at sidde på – også når det er lukket.

Bedre Bad Bedre Energi - Pressalit

Blank, mat, i farver eller neutralt?

Med filosofien om at dit toiletbræt skal kunne passe ind i stilen i resten af dit hjem, opdaterer og udvider Pressalit løbende sit sortiment. Farverne afspejler både klassisk og ny nordisk stil. Så uanset om du er til hvid højglans, mahogni eller matsort kan du finde et Pressalit-sæde, der passer ind i dit hjem.

Og så er Pressalits toiletsæder formstøbt i gennemfarvet hærdeplast: Pænt at se på, godt at sidde på og nemt at holde rent. De er hærdet mod slid, og gennemfarvningen betyder, at en eventuel ridse ikke kan ses. Flere af toiletsæderne er tilmed støbt i Polygiene, der indeholder et sølvklorid, som hæmmer bakterievækst. En livslang egenskab, som ikke er skadelig for mennesker og miljø – og som forbedrer hygiejnen på toiletsædet.

Bedre Bad Bedre Energi - Pressalit

Funktionel kompromisløshed

Hygiejne er særlig vigtig på badeværelset, og også her hæver Pressalit barren. Med funktioner som Lift-off eller Quick-release, har Pressalit gjort grundig rengøring af toiletsædet og toilettet nemt. Begge funktioner gør det let at tage toiletsædet af, mens du gør toilettet rent. Toiletsædet kan du skylle under bruseren og tørre af, inden du let monterer det igen.

Pressalit producerer toiletsæder med perfekt pasform til de fleste gængse toiletskåle.

Se alle løsningerne fra Pressalit på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen.

close