Bedre Bad Bedre Energi - Geberit

Geberit – douchetoiletter, indbygningscisterner, afløbssystemer og drikkevands-rørsystemer

Geberits produkter er kendt for deres høje kvalitet, designet til at fungere sammen og til at fungere i komplette systemer, så de til enhver tid kan yde det optimale for kunderne og brugerne. Der er ikke sparet på noget og det kommer til udtryk i den kvalitet du mærker når du benytter et Geberit toilet.

Det omfattende produktsortiment er designet til både nye bygninger såvel som til renoverings- og moderniseringsprojekter. Når de først er installeret, er mange Geberit produkter usynlige for slutbrugeren. Det er derfor vigtigt at kunne regne med kvaliteten og pålideligheden, så man er sikker på, at de opfylder deres funktioner mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad Bedre Energi - Geberit

Førende indefor toiletter – Geberit

Geberit tilbyder også synlige produkter til badeværelset, som er helt igennem overbevisende, hvad angår komfort og design. Det er bl.a. Geberit Monolith cisterner, AquaClean douchetoiletter, betjeningsplader til indbygningscisterner og CleanLine afløbsrender. Geberit stiler efter at være førende indenfor toiletter og cisterner og de lykkedes meget godt med det indtil videre. Deres elegante og meget usynlige design er et hit ved Bedre Bads – Bedre Energis kunder og efterspørgslen er stor på især deres douchetoiletter.

Se alle øsningerne fra Geberit på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen.

close