Bedre Bad Bedre Energi - Skybrud

Vandsikring – Nej tak til vandskader

Vandskader og rørbrud medfører som oftest store omkostninger for både private, erhverv og landbrug. Udover omkostninger er beværet og den personlige stress ved vandskader en ærgerlig situation at stå i, og faktum er at vandskader er det mest udbredte problem i hjemmet – 54% af alle husstande har oplevet en vandskade. For at forebygge det, findes der efterhånden mange installationer, der overvåger vandforbruget, alarmerer dig og endda lukker for vandet, hvis der sker brud på et vandrør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Det intelligente sikkerhedssystem fra Grohe forebygger vandskader

GROHE Sense Guard – Installeres som en del af vandtilførslen og kan dermed afbryde vandforsyningen i tilfælde af et brud på et vandrør eller efter indikation på anden unormal aktivitet, så som risiko for frostskader ved stort temperaturfald. Det innovative sikkerhedssystem kører på en standard trådløs LAN-teknologi, som kontrolleres via GROHE ONDUS Appen – kernen i GROHE Sense-systemet. Derudover har appen en funktion som giver brugeren mulighed for at overvåge hjemmets vandforbrug.

Med GROHE Sense Guard får du en intelligent styrenhed der:

 Monitorerer dit vandforbrug så du undgår overraskelser
 Registrerer mikrolækager, ødelagte rør og risiko for frost
 Automatisk lukker for vandtilførslen i tilfælde af et brud på et rør

Hvis du er interesseret i at forebygge vandskade i dit hjem så få fat i GROHE Sense Guard – og husk at du her får både produkt og montering af en professionel håndværker med i købet. Og du betaler først når løsningen er klar til brug.

Se hvordan Grohe Sense Guard har hjulpet Steffen Petersen (privat bolig):

Se hvordan Grohe Sense Guard kan forebygge vandskader hos hesteejere/landbrug:

close