Bedre Bad Bedre Energi - Dansani YOU

Dansani YOU

Dansani YOU er  for dig som synes det skal være nemt og ligetil at være til og bruge sit badeværelse. Det er funktionelle produkter designet til at tilpasse sig dig og dit liv, så din hverdag er nem og ligetil. Dansani YOU gør det nemt for dig at skabe din helt egen stil, uden at du behøver bekymre dig om hverken funktionel eller håndværksmæssig kvalitet. Det går vi nemlig aldrig ned på!

Med Dansani YOU har du mulighed for at designe og tilpasse dit helt eget badeværelse i et omfang vi ikke har været vant til førhen. Vi opererer med tre stilarter: Vintage, Urban og Classic. Alle tre stilarter har hver deres islæt og DNA som tydeligt fremgår. Se her og på de tilhørende undersider og bestem hvilken stilart du er mest til.

Med Dansani YOU har du masser af muligheder for at komponere elementer og du har mulighed for at sætte dit eget personlige præg på badeværelset. Har du spørgsmål i kategorien, kan man flytte vasken eller har jeg mulighed for at omrokere i de store elementer på badeværelset? Eksempelvis kunne man forestille sig at flere gerne ville have brusenichen over i det modsatte hjørne i badeværelset. Dine spørgsmål og idéer kan vi hos Bedre Bad hjælpe dig med. Faktisk er det en rigtig god idé at starte drømmen om et nyt badeværelse med et GRATIS Badtjek som du kan booke.

Bedre Bad Bedre Energi - Dansani YOU

Hvem er You?

Du kan vælge en af de tre stilarter; Vintage, Urban og Classic, eller du kan mikse og matche på kryds og tværs for at opnå din helt personlige stil. Her er det faktisk kun fantasien der sætter grænser – helt bogstaveligt talt. Vælg Dansani YOU hvis du er i markedet efter en fed stil til dit nye badeværelse.

Bedre Bad Bedre Energi - Dansani YOU

Vintage YOU – Funktionel romantik og retro stil på badeværelset

Mød det nye YOU her: En linje hvor lette og organiske formsprog, lægger op til en personlig og dekorativ indretningsstil. Du har med andre ord mulighed for at tilpasse din personlighed ind i badeværelset. Skabene defineres klart og smukt med buede fronter udadtil, der dekorativt indrammes af siderne på skabet. Fronterne fås i både en mere glat og en let rillet udgave, og du kan skabe dit helt eget retrolook ved at mixe og matche med antikiteter samt personlige ejendele til dit nye Dansani Vintage YOU badeværelse.

Hør mere om dine muligheder med Dansani YOU. Kontakt din lokale forhandler her!

Bedre Bad Bedre Energi - Dansani YOU

Urban YOU – Enkelt og ligetil – Lækre elementer

Er du til rene linjer og stærke udtryk hvor intet overflødigt præger synet, så vil du elske Dansani Urban. Der er virkelig skåret ind til benet – ingen overflødige detaljer forstyrrer de ubrudte, ensfarvede flader og stringente linjer. Det er en fryd for øjet og hvis man er til enkelt minimalisme, så vil Dansani Urban være noget for dig. Fronterne på skabene findes ikke renere i himlen og de skarpe linjer gør bare at snittet igennem hele badeværelset er utroligt. Tilmed er hele serien utrolig funktionsdygtigt og ligetil at benytte. Dette er serien hvor der ikke er gået på kompromis en eneste gang. Lækkert design, god funktionalitet og masser af wow effekt.

Start dit nye Urban YOU ved at kontakte din lokale forhandler i dag!

Bedre Bad Bedre Energi - Dansani YOU

Classic YOU – designet der bliver ved med at være up to date

Klassisk nordisk design omkapslet af en utrolig kvalitet og funktionalitet. Dansani Classic er til dig som er mere til det klassiske look og hvor der gerne må være knald på, men hold også lige hesten lidt. Det skal jo også kunne bruges om 5 år. Fronterne på skabene er skabt ind i siderne og skaber dermed den her helt vildt fede visuelle effekt. Det er tilmed et meget flot indrammet stykke møbel uanset om det er under vasken eller reoler ved siden af spejlet. Derudover kan vi ikke understrege nok at du skal have skabene og badeværelseselementerne hængt op fra gulvet. Både for at frigøre pladsen på gulvet, men også for den visuelle del. Du vil ikke fortryde det. Start med et GRATIS Badtjek.

Dine spørgsmål og idéer kan vi hos Bedre Bad hjælpe dig med. Faktisk er det en rigtig god idé at starte drømmen om et nyt badeværelse med et GRATIS Badtjek. Det er helt uforpligtende. Book et gratis Badtjek.

close