Næsten som at bade udenfor.

 

Det er vigtigt at finde alle de åndehuller, man kan i en travl hverdag. – Vi har fundet et af vores i det nye badeværelse.

Når man bor fantastisk skønt med den dejligste natur lige uden for døren, gælder det om at få det meste ud af den. Da vi fik bygget vores badeværelse, var det vigtigt, at det blev et rum, der både er praktisk og fyldt med velvære. Faktisk er badeværelset blevet et meget stort rum med et stort vinduesparti ud til en altan og udsigt over træer og marker. Det er næsten som at gå udenfor, når man træder ind i badeværelset.

Vi har direkte adgang til vores walk-in-closet og soveværelset, så morgenstunden kan tages helt uforstyrret og roligt. Men vi har også så dejligt meget plads, at vi alle kan bade – næsten samtidig – efter en lang efterårsdag i skoven med hele familien og hunden. Vi synes, at vores bruseniche med 2 store hovedbrusere og siddeplads i begge sider er helt genial, når drengene skal vaskes godt bag ørene. Vi føler, vi har fået et walk-in-brus, og den løsning havde vi ikke selv fundet på, men det er fantastisk. Og det bedste af det hele er næsten, at vi også har fået et walk-in-toilet, når man har brug for at være helt privat.

Produktfakta:

Vola: Armaturer, bruser og tilbehør i stål

Kruma: Bordplade med dobbeltvask

Glassolution: Bruseafskærmning og glasdør

Unidrain: Linjeafløb

Se eksempler på andre Bedre Bad løsninger: