Solen leverer store mængder gratis energi, som kan bruges til at nedbringe CO2 udslippet og gøre dig uafhængig af de svingende energipriser.

Gå en bedre fremtid i møde med solvarme

Med et solvarmeanlæg fra SONNENKRAFT kan du, afhængig af din nuværende energiform, let spare op til 6.000 kr. allerede fra det første år. Og inden du ser dig om, er hele anlægget betalt hjem.


Et SONNENKRAFT solvarmesystem er stort set vedligeholdelsesfrit og kan let holde i mere end 20 år. Din Bedre Bad ekspert ved alt om solvarme og kan rådgive dig om valget af det helt rigtige anlæg.

SONNENKRAFT – præsentere et nyt unikt produkt: Sol+ varmepumpeløsning; Et anlæg, hvor det bedste fra solvarme- og varmepumpeteknologien kombineres og stort set sikrer at forbrugeren bliver uafhængig af andre energikilder. Løsningen består dels i et anlæg med solfangere på taget,­ hvor solens energi opsamles i en væske, der via et lukket rørsystem føres ind i husets varmeanlæg. Her fordeles varmen til henholdsvis varmt brugsvand og til centralvarmesystemet. Samtidig er løsningen forsynet med en varmepumpe som leverer resten af den energi, der er brug for.
Varmepumpen er den mest effektive i sin klasse med et varmeoutput der er 4 gange så stort som det input der skal til (elektricitet). Varmepumpen er fuldt modulerende og nedsætter energiforbruget maximalt, da den kun ­kører periodisk.

Gå til Sonnenkrafts hjemmeside's >>