PERSONDATAPOLITIK:

 

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Brug af persondata

1. Ejeroplysninger

Bedre Bad Aps
Marielundvej 18
2730 Herlev
Telefon: 43 99 53 23
Email: info@bedrebad.dk

 

 

2. Brug af personoplysninger

Visse funktioner på vores webshop kræver brug af personlige oplysninger. Vi beskytter disse data som foreskrevet i lovgivningen, og vi hverken deler eller sælger dine persondata til tredjepart. Dine personlige oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnr. og postadresse bruges kun i det omfang, de er nødvendige til et bestemt formål og slettes, når dette formål ikke længere eksisterer.

Tilmelding til vores nyhedsbrev kræver, at du oplyser dit navn og din e-mailadresse.  (Men vi sælger aldrig dine data. Vi bruger dem kun til at sælge flere af vores lækre produkter til dig)

Returneringer: Ved udfyldelse af returformularen er det nødvendigt, at du angiver dine personlige oplysninger.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bedre Bad Aps, skal du rette henvendelse på info@bedrebad.dk eller telefon 43 99 53 23. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

close