Grundfos Alpha3 Grundfos Alpha3

alpha3
DKK 4395 pr. enhed

+

Jævn varmefordeling i alle rum

Med ALPHA3-systemet er det let for din vvs-installatør at indregulere både radiator- og gulvvarmeanlæg, så du får en jævn varmefordeling i alle rum. Det betyder, at du også sparer penge på både el- og varmeregningen.

ALPHA3: FØRSTE CIRKULATIONSPUMPE FRA GRUNDFOS MED BLUETOOTH-KOMMUNIKATION

ALPHA3 er næste generation af cirkulationspumper til private boliger og den første cirkulationspumpe fra Grundfos med Bluetooth-kommunikation. Med andre ord tilbyder ALPHA3 stadig alt det, du er vant til – men er nu blevet endnu mere intelligent. Bluetooth-kommunikation hjælper dig med at arbejde endnu smartere og ændrer den måde, hvorpå vi arbejder med varmeanlæg. Bluetooth giver dig de bedste valgmuligheder under installation, og dine kunder får fortsat glæde af høj komfort og store besparelser.

Bluetooth gør det nemlig muligt for pumpen at udveksle informationer med Grundfos GO Remote-appen. Når appen er installeret på din smartphone eller tablet (iOS og Android), kan du indstille og overvåge pumpekonfigurationen digitalt via din enhed – i stedet for på pumpens display. Det er virkelig praktisk i teknikrum, hvor pumpen ikke er let at komme til eller pladsen er trang.

INDBYGGET INDREGULERINGSFUNKTION

En anden ny funktion er den indbyggede indregulering. Det betyder, at du ikke behøver en enhed, der skal sættes på pumpen, for at udføre en indreguleringsproces. Du kan ganske enkelt indregulere radiator- og gulvvarmeanlægget med Grundfos GO Balance-appen, som du naturligvis har direkte adgang til via Grundfos GO Remote.

BEDSTE EGENSKABER

- Bluetooth

- Nem og brugervenlig konfiguration

- Betjening af pumpen via GO Remote-appen

- Direkte adgang til pumpeindstillinger

- Indbygget indreguleringsfunktion

 

Kontakt din lokale vvs-installatør for at høre mere om ALPHA3.

 

HUSK! Alle vores priser er inkl. levering og montering! – Læs mere her!