Grundfos Alpha2 - 25-40 Grundfos_Alpha2_25-40

alpha2_2015_udsendelse
DKK 3955 pr. enhed

+

Cirkulationspumpen kan være en energisluger

Og vidste du, at du som villaejer kan have et årligt overforbrug på driften af husets cirkulationspumpe på op til kr. 915,-*?

Med ALPHA2’s lave energiforbrug på helt ned til 3 W kan samme årlige udgift til el ofte holdes under 140 kr. En god grund til at skiftetil ALPHA2!

Med en ALPHA2 pumpe er det slut med at bekymre sig om pumpeindstillinger og unødvendig energiforbrug. Pumpen skal blot installeres på dit varmeanlæg og så sparer du allerede penge. Pumpen vil nemlig via den fabriksindstillet AUTOADAPT funktion automatisk analysere dit varmeanlæg og finde den bedste indstilling og løbende gøre justeringer hvis der er ændringer i dit behov.

Mål: 25-40 130/180 mm

Det opgraderede ALPHA2-system består nu af en ALPHA2-pumpe, ALPHA Reader og Grundfos GO Balance-appen. Ved at kombinere disse elementer får du et professionelt værktøj, som kan indregulere radiator- og gulvvarmeanlæg i private boliger – baseret på data i realtid. ALPHA Reader læser ganske enkelt data fra pumpen og sender dem til din smartphone eller tablet, hvor Grundfos GO Balance-appen indsamler dataene og guider dig igennem indreguleringsprocessen trin for trin – ét rum ad gangen. Med et professionelt indreguleret varmeanlæg får dine kunder ikke bare stabil og behagelig opvarmning i alle rum, de sparer også penge på både el og varme.

DEN VELKENDTE ALPHA2-PUMPE TILBYDER FØLGENDE FORDELE:

- Antiblokering – Problemfri drift mindsker behovet for service.

- Tørløbssikring – Den indbyggede, aktive beskyttelse sikrer, at pumpen kun kører, når der er vand i pumpehuset, hvilket giver pumpen en lang levetid og ekstremt høj driftssikkerhed.

- Automatisk indstilling – AUTOADAPT finder automatisk den bedste pumpeindstilling, så både komfort og virkningsgrad maksimeres.

- Markedsledende effektivitet – Den mest energieffektive lille cirkulationspumpe i sin klasse.

- Robust opstart – Selv efter lange perioder med stilstand begynder pumpen at køre igen helt uden problemer. Hvis rotoren er blokeret, vibrerer pumpen ved opstart, hvorved eventuelle aflejringer løsnes.

- Sommerfunktion – Gør det muligt for ALPHA2 at køre optimalt om sommeren og dermed beskytte pumpen og anlæggets komponenter.

- Modstandsdygtig over for korrosion og kondensering – Med sin kataforesebehandlede overflade og forbedrede kondenseringsegenskaber kan ALPHA2 pumpe medier med en temperatur på ned til +2 °C uanset omgivelsestemperatur og luftfugtighed.

-AUTOADAPT-funktion – Den intelligente AUTOADAPT-funktion udvælger automatisk det bedste driftspunkt for et tostrenget radiatoranlæg med henblik på at lette idriftsættelsen.

BEDSTE EGENSKABER

- Indregulering med ALPHA Reader og Grundfos GO Balance-appen

- Dokumenterer indreguleringenHUSK! Alle vores priser er inkl. levering og montering! – Læs mere her!