GROHTHERM SMARTCONTROL Firkantet brusehoved GROTHERM_SMARTCONTROL_med_innovative_trykknapper_722687804

grohtherm-smartcontrol
grohtherm-smartcontrol34706000zzh_t26479c02_000_01
Ring

Skræddersyet komfort og styring

Hengiv dig til den perfekte bruseoplevelse. GROHE SmartControl termostaten giver en præcis styring af temperatur og vandmængde uden udsving med de innovative trykknapper.

Forvandl din bruseroplevelse med et termostatisk brusersæt, der tilbyder forskellige spraymuligheder, kraftig ydelse og et slankt, strømlinet design. GROHE SmartControl-teknologi giver dig mulighed for at vælge og kombinere hoved- og håndbruser. Det giver dig også mulighed for at skifte mellem eller endda kombinere de forskellige spraymønstre på hovedbruseren og at variere vandgennemstrømningen ved at trykke og dreje på en knap.

Hovedbruseren leveres med to spraymuligheder, der kan bruges hver for sig eller sammen - den blide GROHE PureRain-spray plus det kraftfulde GROHE ActiveRain-mønster, ideel til udskylning af shampoo eller til en forfriskende massageoplevelse. Håndbruseren leveres med den alsidige Normal spray.

Nyd en behagelig, jævn spray fra hver dyse takket være GROHE DreamSpray-teknologi.

Og når det kommer til rengøring, kan SpeedClean silikondyser tørres fri for kalk med en klud eller en finger.

Takket være GROHE TurboStat får du en konstant vandtemperatur i hele dit brusebad, så du undgår skoldning. Den langvarige, skinnende GROHE StarLight-kromfinish understreger hele sættets blændende flotte udseende.

Find din lokale forhandler her

Kontakt os for et løsningsforslag til dit badeværelse

HUSK! Alle vores priser er inkl. levering og montering!