BTW AQA basic BTW AQA basic_2ps_salt

aqa-basic-bwt_startpakke-med-salt
aqa-basic-bwt_startpakke-med-saltaqa-basis
DKK 17995 pr. enhed

+

Blødgøringsanlæg giver dig et kalkfrit hjem

AQA basic er et kompakt SIMPLEX-blødgøringsanlæg*. Anlægget forener komfort med god driftsøkonomi og effektivitet. Hjertet i AQA basic er den pålidelige AQA ventil. Herigennem opnås en høj kapacitet set i forhold til det mindre behov for regenerationssalt og det betydelige nedsatte behov for skyllevand.
 
Drift og regeneration foretages med en enkel elektronisk styreanordning, som er nem at betjene. Regenerationen i AQA basic er effektiv og præcis. Regenerationen tager mindre end 30 minutter og sker når kapaciteten er opbrugt.
 
* I et SIMPLEX-anlæg er der én kolonne med ionbyttermasse. Under regenerationen kan et SIMPLEX-anlæg ikke levere blødt vand og boligen bliver forsynet med hårdt vand i ca. 30 minutter, hvis der bruges vand samtidig med regeneration. Regenerationen sker når kapaciteten er opbrugt.
 

Blødgøringsanlægget installeres, der hvor vandet kommer ind i din bolig. Her fjernes kalken i vandet inden det bliver sendt rundt i huset som drikke- og brugsvand eller ind i dit varmesystem. Anlægget er ikke større end, at det kan stå i et skab. 

Anlægget leveres med 2 poser salt (i alt 16 kg.) 

 

Forbrug af salt 

I en husstand på 4 personer med "normal" hårdhed i vandet, skal du forvente et forbrug på ca. 8 poser (af 8 kg) salt om året. Salt kan tegnes som en abonnementsordning, som sendes direkte til din adresse. Er du i tvivl om hvor hårdt dit vand er kan du kontakte dit lokale Bedre Bad - Bedre Energi Firma for at få tilsendt en test. 
 
 

Produktfakta AQA basic – SIMPLEX-anlæg

Ydelse ved 1 bar tryktab: 1,6 m3/timen
Vand- /omgivelsestemperatur (min..maks.): 5..30/5..40 °C
Gennemsnitligt årligt forbrug af salt**: 64,5 kg
Gennemsnitligt årligt forbrug af vand**: 6,4 m3
El-forbindelse: 230 / 50 V/Hz
Højde / Bredde / Dybde: 530 x 290 x 495 cm
Saltkapacitet: 25 kg 
Præcisionssaltning ja
Påmindelse om salt: ja
DVGW-certifikat: ja

** Baseret på en gennemsnitlig husstand med 3 personer med et dagligt forbrug på 107 liter pr. person. Udgangspunktet er at vandværksvandet har 20 °dH.

 

Prisen indeholder BWT AQA basic anlæg leveret og monteret inkl. 2 poser salt (16 kg.). Der er 2 års garanti på både produkt og installation. 

 

Prisen forudsætter:
Stopventil / -hane umiddelbart før anlægsplacering
Afløbsinstallation max 2 m fra anlægsplacering
230 V eller udtag ved anlægsplacering

HUSK! Alle vores priser er inkl. levering og montering! – Læs mere her!