GRUNDFOS SCALA2 TRYKFORØGERPUMPE

 

SLUT MED LAVT VANDTRYK

 

Mange boligejere har sikkert prøvet det: At stå under bruseren og pludselig opleve, at der ikke er tryk nok på vandet til at få skyllet shampooen ordentligt ud af håret – sikkert fordi familien bruger vand i køkkenet eller bilen er ved at blive vasket. Det er ganske enkelt irriterende.

 

Scala2Perfekt vandtryk

Lavt eller varierende vandtryk er lige så almindeligt, som det er upraktisk. Faktisk viser en nylig undersøgelse, at 80 % af alle boligejere kæmper med dette problem fra tid til anden. Med SCALA2 trykforøgerpumpe får du perfekt vandtryk – selv når der tappes fra flere haner på samme tid.

De fleste boligejere har nok lært at leve med dårlig komfort i form af lavt eller varierende vandtryk, fordi de ikke tror, at problemet kan løses, eller fordi de forventer, at det vil kræve mange dages dyrt vvs-arbejde at løse. Med SCALA2 er det ikke længere tilfældet. Så selv om du tager et brusebad, mens bilen bliver vasket udenfor, og der er skruet helt op for køkkenhanen, forbliver trykket konstant. Det kalder vi det perfekte vandtryk. Og så er der en stor fordel mere: Installationen tager ikke lang tid. Til gengæld varer komforten ved i årevis.

 

Kompakt og støjsvag

SCALA2 fylder ikke mere, end at den kan være i et almindeligt køkkenskab. Med et støjniveau på 47 dB (A) ved normal brug er SCALA2 lige så støjsvag som en moderne opvaskemaskine eller den lave summen af en dæmpet samtale.

 

close