Pumper i højeste kvalitet.

 

STABIL VARME I RADIATORER ELLER GULVVARME

Grundfos ALPHA2-cirkulationspumpe

Når din cirkulationspumpe kører året rundt, løber det hurtigt op, hvis den bruger for meget strøm. Faktisk betaler du måske over 900* kroner for meget på at holde pumpen i gang – hvert år! I den samme installation vil en ALPHA2 kunne køre året rundt for omkring 140 kroner.

 

Alpha2 fra Grundfos

Høj komfort, lav støj og brugervenlige detaljer

AUTOADAPT-styringen i ALPHA2 giver en jævn og stabil temperatur i dit hjem og sænker desuden støjen fra varmeanlægget. På det tydelige display på fronten kan du hele tiden følge med i, hvor meget energi pumpen bruger. Og det kompakte pumpehus betyder, at ALPHA2 kan monteres stort set overalt – selv i ældre huse, hvor pladsen kan være lidt trang.

 

Passer på sig selv

Tørløbssikringen i ALPHA2 betyder, at pumpen standser af sig selv, hvis vandet forsvinder, fx på grund af et ledningsbrud. Og hvis du vil slukke for pumpen om sommeren, kan du aktivere den indbyggede sommerfunktion. Med den funktion kan pumpen selv ryste eventuelle aflejringer af sig, så du ikke løber ind i problemer, når pumpen skal startes igen. Det betyder minimale udgifter til service for dig og lang levetid for pumpen.

* I forhold til en ældre cirkulationspumpe i energiklasse D. Baseret på en bolig på 150 m², en kWh-pris på 2 kr. og 8.760 driftstimer årligt.

 

ALPHA 2 – pumpe, reader, app: det komplette system til indregulering

Det opgraderede ALPHA2-system består nu af en ALPHA2-pumpe, ALPHA Reader og Grundfos GO Balance-appen.

Ved at kombinere disse elementer får du et professionelt værktøj, som kan indregulere radiator- og gulvvarmeanlæg i private boliger – baseret på data i realtid.

ALPHA Reader læser ganske enkelt data fra pumpen og sender dem til din smartphone eller tablet, hvor Grundfos GO Balance-appen indsamler dataene og guider dig igennem indreguleringsprocessen trin for trin – ét rum ad gangen. Med et professionelt indreguleret varmeanlæg får dine kunder ikke bare stabil og behagelig opvarmning i alle rum, de sparer også penge på både el og varme.

 

Grundfos ALPHA3 – med trådløs indstilling

Den nye Grundfos ALPHA3 cirkulationspumpe kan indstilles via en app på en smartphone. Det betyder, den er nem at indstille, regulere og – hvis det i et sjældent tilfælde skulle blive nødvendigt – lave alpha3fejlfinding på. Det er guld værd, hvis den skal installeres et sted, hvor pladsen er trang: Et skab, et teknikrum eller lignende.

ALPHA3 kan desuden automatisk indregulere både radiator- og gulvvarmeanlæg.

 

ALPHA 3 – alle pumpedata direkte på din smartphone eller tablet

ALPHA3 opretter automatisk forbindelse til GO Remote-appen. Så fra det øjeblik, hvor pumpen er installeret og opkoblet via Bluetooth, kan al pumpedrift konfigureres direkte fra din smartphone eller tablet. Du kan betjene pumpen helt uden at røre den, hvilket er en stor fordel især i teknikrum, hvor pumpen ikke er let at komme til eller pladsen er trang

GO Remote-appen giver dig øjeblikkelig adgang til pumpens status og indstillinger, såsom flow, pumpeydelse, driftslog og timerfunktion – og du kan hurtigt og nemt ændre alle indstillingerne. Med Grundfos GO Remote-appen får du også direkte adgang til alarm- og advarselsloggen, hvilket gør det nemt at foretage fejlfinding. Med andre ord er du ikke længere begrænset til de data, du kan læse på pumpens display.

 

Indbygget indreguleringsfunktion

Den nye ALPHA3 har også en indbygget funktion til indregulering af radiator- og gulvvarmeanlæg. Indreguleringen foretages med GO Balance-appen, og for at gøre det nemmere har du direkte adgang til den via GO Remote. Den indbyggede indreguleringsfunktion betyder, at du ikke er nødt til at bruge en ALPHA Reader.

 

Spørg din certificerede energivejleder hos Bedre Bad – Bedre Energi, om du skal vælge en energieffektiv Grundfos ALPHA2 eller ALPHA3 cirkulationspumpe.

 

 

close