Pumper i højeste kvalitet.

 

STABIL VARME I RADIATORER ELLER GULVVARME

Grundfos ALPHA2-cirkulationspumpe

Når din cirkulationspumpe kører året rundt, løber det hurtigt op, hvis den bruger for meget strøm. Faktisk betaler du måske over 900* kroner for meget på at holde pumpen i gang – hvert år! I den samme installation vil en ALPHA2 kunne køre året rundt for omkring 140 kroner.

 

Alpha2 fra Grundfos

Høj komfort, lav støj og brugervenlige detaljer

AUTOADAPT-styringen i ALPHA2 giver en jævn og stabil temperatur i dit hjem og sænker desuden støjen fra varmeanlægget. På det tydelige display på fronten kan du hele tiden følge med i, hvor meget energi pumpen bruger. Og det kompakte pumpehus betyder, at ALPHA2 kan monteres stort set overalt – selv i ældre huse, hvor pladsen kan være lidt trang.

 

Passer på sig selv

Tørløbssikringen i ALPHA2 betyder, at pumpen standser af sig selv, hvis vandet forsvinder, fx på grund af et ledningsbrud. Og hvis du vil slukke for pumpen om sommeren, kan du aktivere den indbyggede sommerfunktion. Med den funktion kan pumpen selv ryste eventuelle aflejringer af sig, så du ikke løber ind i problemer, når pumpen skal startes igen. Det betyder minimale udgifter til service for dig og lang levetid for pumpen.

* I forhold til en ældre cirkulationspumpe i energiklasse D. Baseret på en bolig på 150 m², en kWh-pris på 2 kr. og 8.760 driftstimer årligt.