Alle vores fliser er egen import fra de førende producenter i verden, alle klar til hurtig og præcis levering gennem din Bedre Bad specialist.

En verden af smukke design fliser til dit badeværelse

... venter på dig, i vores 1000m2 store flise udstilling. Kom og oplev over 10.000 forskellige fliser, fordelt på ca. 100 serier hver med deres unikke design, der alle er opsat i hver deres udstilling, på den mest inspirerende måde. Lad dig inspirere af en af de største fliseudstillinger i landet.

 

Gå til Flise Bent's hjemmeside >>

 

Tips!

 

Når det gælder valg af fliser til badeværelse, så er kompositioner og valg af farve, glans og størrelser vigtige overvejelser i forhold til dit helt eget badeværelse. Begynd evt. i en hvid nuance hele vejen igennem badeværelset. Så er det nemmere at lave om på løbende fremfor hvis du har valgt mørkere farver.

 

Vær opmærksom på at sorte eller matsorte samt andre lign. nuancer i fliser på gulvet giver mere arbejde mht. rengøring end lyse fliser.

 

Det er også vigtigt at huske på, at såkaldte "naturfliser"er mere rengørings-krævende end keramik fliser, fordi de ikke afviser fedt og snavs ligeså godt som de fleste fremstillede fliser gør. OBS! For et endnu nemmere badeværelse at gøre rent, vil man med fordel kunne vælge et væghængt toilet og væghængte skabe.