Skybrudssikring af din virksomhed

Det stiller store krav til kloakkerne, når himlen åbner sine sluser og det vælter ned med regn. Skybrud er de seneste år blevet mere hyppige, og voldsommere end kloakkerne i sin tid er dimensioneret til. Derfor synes vi hos Bedre Bad - Bedre Energi også at du som virksomhedsejer skal få fokus på skybrudssikring. Sætligt er tilbageløb fra kloakken et af de vigtigste tiltag man kan gøre sig.  
Det er både ubelejligt, dyrt og besværligt, hvis kloakvandet vælter op gennem afløb og toiletter i din virksomhed. Derfor kan du med fordel være proaktiv og allerede nu sørge for at det ikke sker i din virksomhed og spare potentielt mange hundrede tusinde kroner.

Bliv sikret mod rotter og tilbageløb fra kloakken

Du kan nemt sikre din virksomhed mod tilbageløb fra kloakken. Vi tilbyder to løsninger fra Grundfos, der – alt efter virksomhedens størrelse – begge kan sikre jer mod ubehagelige oversvømmelser. I tilgift lukker de også effektivt af for rotter.

Samtidig kan hverdagen i virksomheden fortsætte uforstyrret med brug af vand, toiletbesøg osv. under uvejret. I modsætning til et traditionelt højvandslukke, der helt lukker røret, tillader Grundfos DOMESTIC og Grundfos MULTILIFT at I bruger toiletter og afløb under skybrud – præcis som i tørvejr. Begge løsninger pumper nemlig spildevandet ud med op til 10 gange højere tryk end dét, et tilbageløb fra kloakken vil komme med – selv under den værste stormflod.

 

Multilift beholderanlaeg miljo1 web

Stærk installation til at sikre afløb fra kælderen

Hvis I f.eks. har baderum eller andet i kælderen, vil afløbene ofte ligge under kloakniveau, og derfor være meget udsatte ved skybrud. Grundfos MULTILIFT løfter spildevand fra installationer i kælderen og sender det til kloaksystemet. Og samtidig forhindrer anlægget tilbageløb og oversvømmelse, når regnen vælter ned.

Grundfos MULTILIFT fås til både små og store ejendomme. Anlæggene er kompakte plug-and-play løsninger, der er hurtige at installere i såvel gamle som nye bygninger, og de kan installeres ved jeres eksisterende tilløbs- og afløbsrør. De kombinerer pumper med tank og styring, og du kan også få alarmering på anlægget, så du f.eks. får en sms, hvis teknikken mod alle odds alligevel skulle svigte.

 

Multilift beholderanlaeg miljo2 web

En pumpebrønd der holder både rotter og vand ude

Grundfos DOMESTIC knivpumpebrønd er udviklet til at pumpe sort spildevand fra bygninger til den offentlige kloak. Samtidig sikrer Grundfos DOMESTIC effektivt mod at både kloakvand og rotter kommer udefra gennem rørene og ind i ejendommen.

Grundfos DOMESTIC-brønden er fremstillet i helstøbt, korrosionsbestandig PE. Grundfos DOMESTIC brønden har en dækseldiameter på 600 mm. DOMESTIC findes med højder på 2, 3 og 4 meter, og vi sørger for den størrelse, der matcher jeres behov. Brønden kommer færdigmonteret med en Grundfos SEG-pumpe i støbejern og er klar til nedsænkning og tilslutning. Niveauvippen for spildevand er dråbeformet, så f.eks. papir glider af, og I undgår problemer med driften.

 

Multilift beholderanlaeg miljo3 web

Overvågning – sikkerhed døgnet rundt

Du kan også få forskellige systemer til styring og overvågning af dine pumpeinstallationer Det giver dig mange muligheder for indsigt i drift og direkte fjernstyring fra telefon, tablet eller computer. Samtidig kan du få en alarm, hvis der er problemer, og overblik over den indsats, der er nødvendig – også hvis der er skybrud uden for normal arbejdstid. Så behøver du ikke køre på arbejde søndag i dårligt vejr for at tjekke.

 

Multilift beholderanlaeg miljo4 web

Få en faglig vurdering om skybrud

Kontakt din lokale Bedre Energi-installatør, og lad os hjælpe dig med at vurdere, hvordan du bedste sikrer din virksomhed mod skybrud.