Klimaoptimering og bæredygtig drift af hele din virksomhed  

Energipriserne kan vi ikke gøre noget ved – men vi kan gøre noget ved jeres forbrug.

Der er mange penge at spare ved at kigge nærmere på din virksomheds energiforbrug. De energiforbrugende installationer er nødvendige, men ofte dyre i drift. Derfor er det vigtigt, at de kører effektivt og udnytter energien optimalt.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi er vi BBA Certificeret Energivejledere – og med mange års erfaring og ekspertise inden for energiløsninger, kan vi hjælpe din virksomhed med en grøn optimering. 

Som specialister kan vi hjælpe dig med at opnå:

  • Øget driftssikkerhed: Vi minimerer risikoen for dyre nedbrud og frustrerende driftsstop gennem løbende service og overvågning af dine energiforbrugende installationer.

  • Ressourcebesparelser: Ved at installere den nyeste teknologi kan vi sikre store ressourcebesparelser – f.eks. termostater, ventilation, elmotorer, energisparepumper, berøringsfri armaturer m.fl.

  • CO2-reduktion via energioptimering: Et mindre CO2-aftryk ved at forbedre udnyttelsen af energien – f.eks. ved bedre isolering, udnyttelse af overskudsvarme og optimering af anlæg.

  • Bæredygtig energi: Ved at energioptimere din virksomheds energiforbrugende installationer får din virksomheds samtidig en grønnere profil.

Ring på tlf. 43 99 53 23 for en uforpligtende snak

Energioptimering - spar energi og penge 

Din virksomheds energiforbrug afhænger både af bygningens klimaskærm og de energiforbrugende installationer. Desuden påvirker de også CO2-aftrykket. Derfor er det en god idé at optimere både bygningens isolering, ventilation, maskiner og varmeinstallationer. Her kan være store gevinster for driftssikkerheden, klimaet – og mange penge at spare.

Det hjælper vi med. Faktisk ser vi det som vores vigtigste opgave at rådgive om og implementere energimæssige løsninger, der optimerer driften, sikrer besparelser og reducerer CO2-udslippet. Det forbedrer altså bundlinjen, samtidig med at din virksomhed får en grønnere profil.

Book en uforpligtende snak i dag 

Fra screening til færdig løsning

Uanset om vi på baggrund af en klimascreening af din virksomhed, anbefaler renovering af klimaskærm og eksisterende anlæg eller udskiftning til nyt, så følger vi naturligvis anbefalingen til dørs og dokumenterer de opnåede besparelser i CO2-aftryk og økonomi 

Vi starter med en grundig Energiscreening

Energioptimering begynder med en Energiscreening, hvor vi gennemgår din virksomheds anlæg, bygninger og installationer. Vi tjekker isolering, pumper, ventilation, kedler, udsugning, afkøling, vandforbrug, belysning og meget mere.

Det hele samles i en rapport om anlæggenes tilstand, som vi naturligvis også giver forslag til:

  • Forbedringer
  • Optimering
  • Mere økonomisk drift

Det begynder med en grundig Energiscreening

Din Energioptimering begynder med en Energiscreening, hvor vi grundigt gennemgår jeres anlæg, bygninger og installationer. Vi tjekker isolering, pumper, ventilation, kedler, udsugning, afkøling, vandforbrug, belysning og meget mere.

Det hele samles i en rapport om anlæggenes tilstand, som også giver dig forslag til

  • Forbedringer
  • Optimering
  • Mere økonomisk drift.

Vi udpeger de største besparelser

Vi udpeger de områder, hvor du opnår den største besparelse pr. investeret krone, så det er nemt at overskue, hvor du kan starte optimeringen.

Vi hjælper også gerne med vejledning om at søge de aktuelle tilskud, du kan få til energiforbedringer. Desuden kan vi rådgive dig om, hvordan din virksomhed vælger de løsninger, der giver et grønnere regnskab.

Energioptimeringsprocess

Erhvervscirkel med tekst web

Opnå synlige gevinster med en energioptimering

Se, hvor du har mulighed for at spare som

f.eks. ProduktionsvirksomhedBoligforeningKontordomicil eller Institution.

Kontakt os allerede i dag ved at udfylde nedenstående formular

eller ring til os på tlf. 43 99 53 23

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning