Uanset om det er badefaciliteter til medarbejderne, gæstetoiletter eller toiletter i en daginstitution så kontakt Bedre Bad – Bedre Energi...

Badløsninger og badeværelser til virksomheder

Vi leverer skræddersyede baderum til virksomheder, boligforeninger og hoteller.

 

Vi er eksperter i badløsninger og badeværelser – og når det sker i professionelt regi, kalder vi det velfærdsrum. Gennem årene har vi løst et stort antal opgaver af denne type til

  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Offentlige institutioner m.v.

 

Vi tilbyder flot designede og funktionelle løsninger, der er designet præcist til at møde de konkrete behov, du har i netop din virksomhed, boligforening eller offentlige institution. Vi har stor erfaring med at designe baderum, toiletrum og badeværelser til særlige behov.

 

Fokus på individuelle behov for bad

Uanset om der er tale om en løsning til institution, hotel, produktion, administration eller møde- og konferencefaciliteter, skaber vi løsningen ud fra de individuelle ønsker, du har.

Vi laver badløsninger med særskilte bruser- og toiletfaciliteter, og vi laver det mere traditionelle badeværelse og toiletrum  - for eksempel til administration og i forbindelse med konferencerum eller andet.

 

Et must ved badeværelset: vi skal spare på vand og energi

Et moderne toilet/bad/velfærdsrum skal tilgodese ønsket om at reducere forbruget af vand og energi. Vi kan tilbyde de seneste løsninger, hvor ressourcebesparelser er tænkt ind i alt udstyr:

  • Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne-/lukkefunktion med fastindstillet vandtemperatur
  • Vandbesparende toiletter
  • Toiletter med duschfunktion

 

Nyt badeværelse: Vi styrer hele projektet

Vi står gerne for den totale styring af jeres projekt – uanset om der er tale om en mindre modernisering eller en total renovering.Vi styrer hele processen, og I har kun én kontaktperson gennem forløbet. Sådan sikrer vi jer den bedst mulige oplevelse med renoveringen eller udskiftningen af badeværelset/baderummet og sørger for at overholde tid, budget og regler.

 

Kontakt os og hør mere om etablering eller udskiftning af nye, moderne badeværelser og velfærdsrum til virksomheder.