Badløsninger og badeværelser til virksomheder

Vi leverer skræddersyede baderum til virksomheder, boligforeninger og hoteller.

Vi er eksperter i badløsninger og badeværelser. Når det er i professionelt regi, kalder vi det velfærdsrum. Gennem årene har vi projekteret, leveret og renoveret et stort antal velfærdsrum til:

  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Offentlige institutioner m.v.

Vi tilbyder flot designede og funktionelle løsninger, der er designet præcist til at møde de konkrete behov, du har i netop din virksomhed, boligforening eller institution. Vi har stor erfaring med at designe baderum, toiletrum og badeværelser til særlige behov. Vi ser ikke bare opgaven foran os, vi ser også hvordan badeværelset eller velfærdsrummet skal kunne fungere i helt lavpraksis. Derfor kan du også forvente lidt ud over det forventede, når du vælger Bedre Bad - Bedre Energi som samarbejdspartner til dit nye velfærdsrum.

Uanset om det er badefaciliteter til medarbejderne, gæstetoiletter eller toiletter i en daginstitution så kontakt Bedre Bad – Bedre Energi...

Fokus på individuelle behov for bad

Uanset om det er til institution, hotel, produktion, administration, boligforening, eller møde- og konferencefaciliteter, skaber vi løsningen ud fra de individuelle ønsker, du har.

Vi laver badløsninger med særskilte bruser- og toiletfaciliteter, og vi laver det mere traditionelle badeværelse og toiletrum - for eksempel til administration og i forbindelse med konferencerum eller andet. Værd at nævne er det i hvert fald at vi hos Bedre Bad - Bedre Energi kæden har stort fokus på at kundens ønsker og drømme skal gerne kunne realiseres.

Et must ved badeværelset: vi skal spare på vand og energi

Et moderne toilet/bad/velfærdsrum skal tilgodese ønsket om at reducere forbruget af vand og energi. Vi kan tilbyde de seneste smarte løsninger, hvor ressourcebesparelser er tænkt ind i alt udstyr og materiel. Tilmed har vores løsninger til velfærdsrummet / baderummet / toilettet også sanitets fokus. Det vil med andre ord sige at hvis vi hos Bedre Bad - Bedre Energi kan være med til at nedbringe batterieflytningen så er vi meget stolte over det. Derfor tænker vi også hygiejne ind i alle vores løsninger. Se her et lille udpluk af vores fokusområder:

  • Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne-/lukkefunktion med fastindstillet vandtemperatur
  • Vandbesparende toiletter
  • Toiletter med duschfunktion

Nyt badeværelse: Vi styrer hele projektet

Vi står gerne for den totale styring af jeres projekt – uanset om der er tale om en mindre modernisering eller en total renovering. Vi styrer hele processen, og I har kun én kontaktperson gennem forløbet. Sådan sikrer vi jer den bedst mulige oplevelse med renoveringen eller udskiftningen af badeværelset/baderummet og sørger for at overholde tid, budget og regler.

Kontakt os og hør mere om etablering eller udskiftning af nye, moderne badeværelser og velfærdsrum til virksomheder, hoteller, boligforeninger og institutioner.