Din professionelle samarbejdspartner inden for alle dine installationer 

Bedre Bad – Bedre Energi Erhverv

Bedre Bad – Bedre Energi er Danmarks største VVS-kæde. Et videns-, uddannelses- og markedsføringssamarbejde mellem 56 uafhængige installatører og med mere end 600 højt specialiserede medarbejdere over hele landet.

Vi har – i samarbejde med Teknologisk Institut – oprettet vores eget akademi, med en i Danmark enestående og certificeret energivejleder-uddannelse.

Bedre Energi Erhverv er din sikkerhed for en energirigtig og sikker drift uden driftstop 

Erhvervslivets kompetente partner

Vi er førende inden for energivejledning og energioptimering af virksomheder, institutioner og ejendomme generelt. Vi er med hele vejen fra projektering over installation til efterfølgende service. Vores specialister står altid klar til at servicere og energioptimere dine installationer, så du opnår:

 • Øget driftssikkerhed
  Sikring mod dyre nedbrud og driftsstop gennem løbende service/overvågning på dine energiforbrugende installationer såsom industriinstallationer, ventilation, udsugning m.m.
 • Ressourcebesparelser 
  Vi kan med ny teknologi skabe store besparelser på energi og vand – eksempelvis ved at udskifte elmotorer, termostater, ventilatorer, pumper og armaturer
 • Intelligent energiforbrug
  Vi kan trimme dine anlæg, så driften effektiviseres, og du for eksempel får smart udnyttelse af overskudsvarme

Din lokale VVS’er

Samtidig er vi eksperter i alle gængse VVS-opgaver. Badeværelser, badløsninger og -miljøer. Energi, indeklima, vand, tagafdækning, tagrender o.m.m. Derfor kan du også trygt tage fat i en af vores mange forhandlere der er fordelt ud over hele landet. Hver og én af vores 56 medlemmer er godt uddannet indenfor energioptimering og VVS og Sanitet og kan varetage alle de gængse opgaver. Er du tilmed i markedet for en mere specialløsning i forhold til nyt badeværelse til virksomheden, så kan vi også være behjælpelige her.

Uddannet på eget Akademi i samarbejde med Teknologisk institut

Alle vores energivejledere gennemgår en certificeret uddannelse på vores eget akademi, hvor de blandt andet bliver undervist af energieksperter fra Teknologisk Institut, der også er med til at udvikle uddannelsen. Uddannelsen er med til at sikre dig Danmarks bedste løsninger inden for energioptimering. Når vi ikke leverer energibesparelser og forbedrer virksomheders miljøregnskaber, står den på VVS-arbejde af høj håndværksmæssig kvalitet. Vores mere end 600 fagfolk er fuldt udrustet til at udføre VVS-services for både privat- og erhvervskunder – f.eks. inden for:

 • Varme
 • Ventilation
 • Klimaanlæg
 • Udsugning
 • Varmegenvinding
 • Varmevekslerløsninger
 • Industriinstallationer