Luft til luft-varmepumpe

En luft til luft-varmepumpe er god til at supplere varmen i helårshuse. Varmepumpen er en billig løsning, men den kan ikke give dig varmt vand. Den er altså ikke beregnet til varmesystemer med vandbårne radiatorer.

Her bruges luft til luft varmepumper

En luft til luft-varmepumpe er en god løsning i mange sommerhuse, da den er billig i anskaffelse og kan relativ billig at installere.
Den bruges også meget som et godt supplement til opvarmning af helårshuse med elvarme, som ligger i områder uden fjernvarme eller naturgas.

Bedst til store rum

Luft til luft-varmepumpen er en rigtig god løsning til store, sammenhængende rum. Det kan f.eks. være køkken-alrum, eller hvor køkken og stue er bygget ud i et , værksted eller festsal.

Luft til luft varmepumpe – sådan fungerer den

Den udendørs placerede luft til luft-varmepumpe suger udeluft ind og sætter den under tryk. Indholdet af energi ”trækkes” ud af luften og bruges til at opvarme indblæsningsluft, der distribueres til boligens via en væghængt unit. .

Brug en kWh og få fire igen

Varmepumpen kræver for at kunne fungere. Men hver gang den bruger 1 kWh til drift, så producerer den 3-5 kWh til opvarmning.
Man beregner pumpens SCOP værdi, der er udtryk for hvor mange kWh den kan producere for hver kWh, den forbruger. Jo højere SCOP-værdi, jo effektiv er varmepumpen.

Kontakt os for en varmepumpeløsning

Få en god dialog omkring en varmepumpeløsning til din bolig, dit sommkehus eller din fritidsbolig,.
Det er sund, grøn fornuft og så er der store besparelser i det for dig.

close