Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Få energitilskud til varmepumpe eller jordvarmeanlæg

Find ud af, om du kan få tilskud i dit område

Ved at skifte til en moderne varmepumpe får du både besparelser på din varmeregning og en bedre klimasamvittighed. Som boligejer har du i nogle kommuner mulighed for at søge om tilskud til installation af en varmepumpe eller jordvarme.

Tilskuddet søges gennem Varmepumpepuljen ved Energistyrelsen, som åbner for ansøgninger én gang om året, og uddeles efter først-til-mølle-princippet. Her kan du få op til 27.000 kr. i tilskud*, som er skattefrit for private boligejere.

Vil du have besked, så snart der åbnes for en ny pulje, kan du skrive dig op her.

For at få tilskud kræver det, at du bruger en VE-godkendt installatør og har et konkret – men ikke bindende! – tilbud på forhånd. Hos Bedre Bad – Bedre Energi rådgiver vi dig både med ansøgningen, og giver dig et konkret tilbud på installation af varmepumpe. Det er vigtigt, at du søger tilskuddet FØR du indgår køb eller aftale om installation af din nye varmepumpe.

Her er de 5 krav, du skal leve op til for at kunne ansøge:

 1. Dit hus skal være en helårsbolig – og du skal selv eje det
 2. Dit hus opvarmes med oliefyr, gasfyr, elvarme eller biokedel (f.eks. træpillefyr)
 3. Dit hus må ikke ligge i et område, hvor der er fjernvarme eller planlagt fjernvarme
 4. Du er ikke allerede i gang med at skifte til en varmepumpe. Du må f.eks. ikke have indhentet et bindende tilbud
 5. Du ønsker en luft-til-vand-varmepumpe eller en væske-til-vand-varmepumpe (herunder jordvarme)

*Kilde: Energistyrelsen 2024

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Få en komplet løsning – alt samlet i én pris

Hos Bedre Bad – Bedre Energi får du en samlet løsning med levering, montering, funktionskontrol og oprydning – alt med i prisen. Med andre ord får du ikke bare et produkt, men en samlet løsning med garanti på både produkt og det udførte arbejde.

Du får tilmed en VE-godkendt installatør med dokumenterede kompetencer til at installere varmepumpen korrekt, så du får det største udbytte af anlægget. Fra 1. april 2021 blev det et krav at bruge VE-godkendte installatører for at få støtte fra Bygningspuljen (der fra 2023 er opdelt og omdøbt til Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen).

Kontakt din nærmeste specialist inden for energioptimering allerede i dag – få en god snak om den bedste løsning til din bolig samt et godt og uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning.

Vi rådgiver dig med ansøgningen

Det er boligejeren selv, der inden arbejdet påbegyndes, skal søge om og få tilkendt tilskuddet på www.statens-tilskudspuljer.dk. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort et tilskud, du kan få. Når tilskuddet er bevilget, har du som boligejer 24 måneder til at få etableret og indsendt dokumentation for installeringen af varmepumpen.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Alt er inkluderet i prisen

Når vi har besigtiget din varmeinstallation for udskiftning til en varmepumpe, får du en samlet pris inkl. levering og montering. Du behøver med andre ord ikke at frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer, som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk. Du kan trygt kontakte os, indtil du er fortrolig med din nye varmepumpe.

Vi sørger naturligvis også for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør.

Få råd og vejledning om valg af varmepumpe

Der er både sund og grøn fornuft i at få energi fra en varmepumpe. Kontakt os med dine tanker – og lad os sammen skabe en løsning, der sparer penge og CO2 i mange år fremover.

*www.sparenergi.dk/soeg-tilskud/varm-op-til-soege-tilskud-til-en-varmepumpe

Varmepumpe kan give dig energioptimering

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning til din bolig

Ellers kan du også finde din lokale VE-godkendte installatør og kontakte dem direkte. De vil hjælpe dig med alle spørgsmål, du måtte sidde inde med.

Udfyld venligst formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt.

  Navn

  Email

  Telefon

   

   

  close