Danfoss logo hvid på rød baggrund

Danfoss Icon

Kr. 13.250,- INKL. levering og montering* (vejl. pris)

Gulvvarmestyring til dit hjem

Danfoss Icon  gulvvarmestyring leveret og monteret

Danfoss Icon™ kombinerer maksimal brugervenlighed med et elegant og moderne design. Det intelligente gulvvarmesystems avancerede funktioner gør det ideelt til alle hjem med gulvvarme.

Danfoss Icon™ er det oplagte valg til både nybyg og renovering. Er du på udkig efter et veldesignet, energirigtigt og brugervenligt gulvvarmesystem, er Danfoss Icon™ det oplagte valg.

Danfoss Icon™ gør det muligt for dig at ændre rumtemperaturen automatisk i løbet af dagen. Funktionen ”Adaptiv læring” tænder for varmen på lige præcis det rette tidspunkt, så den ønskede temperatur nås på det planlagte tidspunkt. Du kan med Danfoss Icon styre varmeforbruget i 6 kredse. En kreds defineres ved de forskellige komponenter til hvert rum. Det kan eksempelvis være termostater, rumfølere, adaptere osv. 6 stks. følger med i prisen. 

Du kan få Danfoss Icon™ med hele 6 kredse for: 

13.250,- kr.* (vejl. pris)

inkl. levering og montering!

  Køb Danfoss Icon nu! 

 

Med Danfoss Icon er det slut med at SKULLE have strømper på derhjemme. Nu kan du nemlig styre varmeforbruget så der altid er dejligt fodlunt når du er hjemme, men der vil være skruet ned når du ikke er hjemme, eller sover om natten. Vi har gjort det smart og energibesparende og det håber vi at du kan mærke.

1120x747 Icon comfort

Nyt liv til din gamle og ustabile gulvvarme
Sig farvel til kolde børnefødder og ujævn varmefordeling med et intelligent system, der får din gamle gulvvarme til at føles som ny. Uden at brække gulve op. Uden at skifte varmeslanger. Uden at gå på kompromis. Det er verdens bedste løsning hvis du ikke vil til at brække gulve op, men bare ønsker at spare penge på varmeforbruget til din gulvvarme og stadig ønsker samme dejlige temperatur til dine fødder.

 

Du kan også kontakte din lokale Bedre Bad – Bedre Energi specialist for at få en snak om dine muligheder for optimering af din gulvvarme. 
Find din lokale forhandler her!

 

For hver grad, temperaturen sænkes, spares der ca. 5 % på energiforbruget.

  • Med Danfoss Icon™ App er det nemt at få overblik og styre varmen - også når du er på farten
  • Rumtermostaten kan enten indbygges eller monteres på væggen - meget diskret og lækkert
  • Rumtermostatens intuitive touch-display giver fuldt overblik
  • Automatisk afbalancering
  • Modulopbygget - vælg de funktioner, der passer til jeres behov hjemme i husstanden
  • Behovsstyret fremløbstemperatur

 

1120x747 Icon App 

Perfekt styring – også når du er på farten
 

Alt andet i dit hjem er ”smart”. Fra lyd til køleskab. Skal din gulvvarmestyring ikke også være det? Med Danfoss Icon™ ligger kontrollen med temperaturstyring, ferie-modes og hverdagskomfort trygt i lommen på dig - selv når du er på farten. Og den intuitive styring er kun et download herfra. Styr din gulvvarme på en måde som giver mening i det 21. århundrede.

 

Få et moderne og energivenligt gulvvarmesystem med få tiltag

Har du gulvvarme i dit hjem i dag, som er af ældre dato, kan du med Danfoss Icon™ få et moderne, app-styret og mere energivenligt system. Og det er meget nemmere end man skulle tro!

Det er nemlig kun styringsenheden og rumtermostaterne, der skal skiftes samt evt. termoaktuatorer. Så det er en lille investering, men til gengæld får du stor effekt. Ingen vand skal tappes af systemet, ingen gulve skal brækkes op – det hele kan klares på et par timer og så kan du begynde at nyde de nye smarte funktioner, den øgede komfort og de gode energibesparelser.

 

Du kan få Danfoss Icon™ med 6 kredse for 

13.250,- kr.* (vejl. pris)

inkl. levering og montering!

  Køb Danfoss Icon nu!  

 

*Alle vores priser er vejledende, og den endelige pris aftales nærmere med den valgte installatør