ENERGITILSKUD TIL DIN nye VARMEPUMPE

varmepumpe ve godkendt

Op mod kr. 45.000,- i tilskud - Få ny varmepumpe 

Som boligejer har du mulighed for at søge om tilskud til installation af en varmepumpe. Første gangs pulje var i april, og der kommer en ny pulje til september! Det kræver, at du bruger en VE-godkendt installatør, og har et konkret tilbud på forhånd for at få tilskud. Hos Bedre Bad – Bedre Energi rådgiver vi dig både med ansøgningen, og giver dig et konkret tilbud på installation af varmepumpe.

Du kan få 22.000-45.000 kr. i tilskud til en luft til vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe, hvis du skifter fra naturgas, oliefyr eller gasfyr i helårsboliger, som ligger uden for fjernvarmeområder*. Ved at skifte til en moderne varmepumpe får du både besparelser på din varmeregning og en bedre klimasamvittighed.

Tilskuddet er skattefrit for private boligejere, og uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Knap Kontakt uforpligtende tilbud

Få en komplet løsning - alt samlet i én pris

Hos Bedre Bad - Bedre Energi får du en samlet løsning med levering, montering, funktionskontrol og oprydning – alt med i prisen. Med andre ord, så får du ikke bare et produkt, men en samlet løsning med garanti på både produkt og det udførte arbejde. 

Du får tilmed en VE-godkendt installatør med dokumenterede kompetencer til at installere varmepumpen korrekt, så du får det største udbytte af anlægget. Fra 1. april 2021 bliver det et krav at bruge VE-godkendte installatører for at få støtte til varmepumpe fra Bygningspuljen.

Kontakt din nærmeste specialist inden for energioptimering allerede i dag – få en god snak om den bedste løsning til din bolig samt et godt og uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning.

Kontakt en lokal energioptimeringsspecialist her2

Vi rådgiver dig med ansøgningen 

Det er boligejeren selv, der inden arbejdet påbegyndes, skal søge om og få tilkendt tilskuddet på www.statens-tilskudspuljer.dk. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få. Når tilskuddet er bevilget, har du som boligejer 24 måneder til at få etableret og indsendt dokumentation for installeringen af varmepumpen.

Alt er inkluderet i prisen 

Når vi har besigtiget din varmeinstallation for udskiftning til en varmepumpe, får du en samlet pris inkl. levering og montering. Du behøver med andre ord ikke at frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer, som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk. Du kan trygt kontakte os, indtil du er fortrolig med din nye varmepumpe.

Vi sørger naturligvis også for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør.

Få råd og vejledning om valg af varmepumpe

Der er både sund og grøn fornuft i at få energi fra en varmepumpe. Kontakt os med dine tanker – og lad os sammen skabe en løsning, der sparer penge og CO2 i mange år fremover. 

Find din lokale varmepumpeinstallatør her3

 Vitocaæ

 

*www.sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud 

Bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning til din bolig

Ellers kan du også finde din lokale VE-godkendte installatør og kontakte dem direkte. De vil hjælpe dig med alle spørgsmål du må sidde inde med.

Udfyld venligst formularen forneden, så vender vi tilbage snarest muligt.

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning